• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme dikleştirme

meme kucultme dıklestırme oldu 20 bın

t seklınde dıkısım oldu koktuk altına kadar ama hıc agrım olmadı

Merhaba ben de yeni yaptırdım, t şeklinde toparlak bir memem oldu ama aşağı bakıyor. Dr zamanla düzelixek diyor memesi böyle olan var mı? Aşağı bakan meme zamanla yukarı döner mi? Çok moralim bozuk sürekli ağlıyorum :(

Merhaba ben de yeni yaptırdım, t şeklinde toparlak bir memem oldu ama aşağı bakıyor. Dr zamanla düzelixek diyor memesi böyle olan var mı? Aşağı bakan meme zamanla yukarı döner mi? Çok moralim bozuk sürekli ağlıyorum :KK43:
ne akdar zaman gecti zamanla yumusuyo dimdik tas gibi haliyle
kalmiyo

Benim ölçüm 90b ama goguslerim slime hamuru gibi akiyor nerdeyse yani coook gevsek implantsiz diklestirme memeyi toparlayip o gevsekligi duzeltebilirmi aceba. Dik ve sert olsun istiyorum tabi tas gibi degil dogal sert

Merhaba ben de yeni yaptırdım, t şeklinde toparlak bir memem oldu ama aşağı bakıyor. Dr zamanla düzelixek diyor memesi böyle olan var mı? Aşağı bakan meme zamanla yukarı döner mi? Çok moralim bozuk sürekli ağlıyorum :KK43:
Selam yazını gördüm de şu an nasıl memelerin memnun olacağım şekilde düzeldi mi ?

Back