• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Dikleştirme ve Protez 2014 ..

ikizlereda

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
45
86
88
İçel Mersin
Merhabalar arkadaşlar Mersinden yazıyorum size benim göğüslerimde asimetriden tutun sarkıklığa hatta kücüklüğe ( sarkık olunca 85 beden gibi tabi çok sıksan 80dir ) kadar her türlü sorun mevcut üstelik 23 yaşında olmama rağmen. Genlerle ilgilymiş sanırım bir ara adana AcıBademde muayene olmuştum. Daha yeni üye oldum yazılanları ve yorumları takip etmeme rağmen kafam çok karışıktı ne doktor tercihini yapabildim ne de protezin. kafam kadar memelere hasret bir şekilde yazıyorum doğal olması bile umrumda değil yani dik diri ve sert memeler istiyorum :KK43::KK43:
kambur yürüyorum bu yüzden sarkıklığı iğrenç.
Fiyatlarda bu yıl hep 10000 geçmiş bu cok fazla değil mi sizce de bana ne önebilirsiniz şehir olarak faretmez o kısmı da geçtim şimdiden teşekkür ediyorum kızlar

Canım protez koyunca bence sarkıklığı düzelir ekstra bi toparlamaya gerek kalmaz diye düşünüyorum bu tür ameliyatlar maliyetli çünkü silikon yurt dışından dolar yada euro bazında geliyor haliyle döviz endeksli. Devlette dahi 4500 den aşağı olamazsın. Benim ameliyatım 4 eylülde hiç meme dokum yok istanbuldayım bulunduğun şehirde araştır yoksa yakın yerlere bak yada büyük şehirlere uçakla her yer bir saat iyi bir doktor seçmen ve mutlu olman dileğiyle :)

Canım protez koyunca bence sarkıklığı düzelir ekstra bi toparlamaya gerek kalmaz diye düşünüyorum bu tür ameliyatlar maliyetli çünkü silikon yurt dışından dolar yada euro bazında geliyor haliyle döviz endeksli. Devlette dahi 4500 den aşağı olamazsın. Benim ameliyatım 4 eylülde hiç meme dokum yok istanbuldayım bulunduğun şehirde araştır yoksa yakın yerlere bak yada büyük şehirlere uçakla her yer bir saat iyi bir doktor seçmen ve mutlu olman dileğiyle :)

Canım çok teşekkür ediyorum üşenmeden okuyup cevap verdin , amelyatın için şimdiden çok çok geçmiş olsun bir an önce müthiş memelere kavuşmanı diliyorum ama çok merak ettim muhakkak deneyimini paylaşmanı isterim :KK68:
Ben foto çekip çeşitli proflara gönderince dikleştirme ve protezin yapılması gerektiğini söylediler ama ne kadar doğru bilinmez sen kime yaptıracaksın Hasan fındık peker bey falan çok geçiyor isimleri

Canım çok teşekkür ediyorum üşenmeden okuyup cevap verdin , amelyatın için şimdiden çok çok geçmiş olsun bir an önce müthiş memelere kavuşmanı diliyorum ama çok merak ettim muhakkak deneyimini paylaşmanı isterim :KK68:
Ben foto çekip çeşitli proflara gönderince dikleştirme ve protezin yapılması gerektiğini söylediler ama ne kadar doğru bilinmez sen kime yaptıracaksın Hasan fındık peker bey falan çok geçiyor isimleri
Canım çok teşekkür ederim ben Hasan Fındık a ameliyat oluyorum konu açtım gelişmeleri ordan yazıyorum ameliyat sürecimi anlatıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fazlanazlı-nın-meme-büyütme-ameliyatı-hasan-fındık.749303/
Burdan takip edebilirsin. Ben Hasan Bey ile görüşünce 10 dk içinde olmam lazım diyip ameliyat günümü aldım çok sempatik insanı çok iyi anlıyor onu görünce başkasına ameliyat olmak delilik gibi geldi mükemmel bir Doktor umarım sonuçtan da memnun kalırım benim hiç dokum yok öncesi fotomu da ekledim inşallah sonrasını da eklerim. Sende iyi araştır inşallah doğru doktoru bulursun

Fiyat 10000i bulmaz ya çok nadir bence 10000, genelde 5000-8000.. Tabi protez dışında işlemler de yapılacaksa doğrudur. İnşallah doğru doktoru bulursun canım, insanın özgüveni yenileniyor.

ya benimkilerde küçük ama sarkık mı değil mi anlamıyorum . bu bir kalemle ölçülüyormuş ama benimkiler zaten küçükler altına kalem malem girmezki :KK45::KK31:

Merhabalar arkadaşlar Mersinden yazıyorum size benim göğüslerimde asimetriden tutun sarkıklığa hatta kücüklüğe ( sarkık olunca 85 beden gibi tabi çok sıksan 80dir ) kadar her türlü sorun mevcut üstelik 23 yaşında olmama rağmen. Genlerle ilgilymiş sanırım bir ara adana AcıBademde muayene olmuştum. Daha yeni üye oldum yazılanları ve yorumları takip etmeme rağmen kafam çok karışıktı ne doktor tercihini yapabildim ne de protezin. kafam kadar memelere hasret bir şekilde yazıyorum doğal olması bile umrumda değil yani dik diri ve sert memeler istiyorum :KK43::KK43:
Fiyatlarda bu yıl hep 10000 geçmiş bu cok fazla değil mi sizce de bana ne önebilirsiniz şehir olarak faretmez o kısmı da geçtim şimdiden teşekkür ediyorum kızlar

cnm selam... üzülme.. bunların hepsi bence tek bir ameliyatta hallolur, yeterki işin ehli birine ameliyat ol.. ben ameliyat olalı 8 ay oluo nerdeyse.. ankarada yaşıorm.. eğer şehir senin için sıkıntı diilse bnm doktorumu şiddetle tavsiye ederim.. ben de onu bu sitedeki arkadaşların yorumlarıyla buldum.. birazcık araştırırsan sitede de hastaların çok memnun olduklarını görürsün.. Hacettepe üniversitesi Haldun Kamburoğlu.. sitesi de var: www.haldunkamburoglu.com çok ilgili, hastasını anlayan, dinleyen, işinin ehli, zevkli bir doktor.. telefonla da görüşebilirsin.. birçok diğer doktorun aksine Haldun beye istediğinde ulaşabiliosun.. benim açtığım konudan da kendisiyle ilgili detaylı bilgi öğrenebilirsin..

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hacettepe-meme-büyütme-dr-haldun.734902/

önemli olan senin içine sindirmen.. benim fotolarıma da bak.. en azından fikrin oluşsun:)))

Merhaba canım bende uzun arastırmalar sonucu karar verdim bugun doktora muayene oldum. İnsallah ocakta ameliyat olucagım ben Antalyada yasıyorum, Hiç egitim ve araştırma hastanelerinden bilgi aldınmı daha uygun yapıyorlar

Back