Y Yas89 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Ocak 2019 3 1 1 35 17 Ocak 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Yas89 #1 Merhaba kizlar, Yasemin ben. Mayis ta tr'ye geliyorum ve ameliyat olmak istiyorum. Izmirde en iyi cerrah kim? 9 sene once meme buyutme yaptirmistim 400cc high profile round under muscle ama 3 cocuk emzirdikten sonra sarktilar. Simdi eskileri cikartip kucuklerini takip diklestirme istiyorum. Boyle ameliyat olan oldumu?
Merhaba kizlar, Yasemin ben. Mayis ta tr'ye geliyorum ve ameliyat olmak istiyorum. Izmirde en iyi cerrah kim? 9 sene once meme buyutme yaptirmistim 400cc high profile round under muscle ama 3 cocuk emzirdikten sonra sarktilar. Simdi eskileri cikartip kucuklerini takip diklestirme istiyorum. Boyle ameliyat olan oldumu?
P punkiex Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2018 73 28 38 45 20 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Yas89 #2 Su anda ben de ayni arayis icindeyim. Benim protezler de kanser riskinden dolayi kaldirildi. Degistirmem gerekiyor simdi. Bir doktor bulabildiniz mi acaba Izmir'de?
Su anda ben de ayni arayis icindeyim. Benim protezler de kanser riskinden dolayi kaldirildi. Degistirmem gerekiyor simdi. Bir doktor bulabildiniz mi acaba Izmir'de?
H heymila Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2022 56 3 6 39 18 Aralık 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Yas89 #3 İzmirde meme büyütme alanında prof dr ahmet seyhan ı mı önerirsiniz op dr cenk tokat ı mı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
İzmirde meme büyütme alanında prof dr ahmet seyhan ı mı önerirsiniz op dr cenk tokat ı mı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler