- 19 Ekim 2015
- 13
- 0
- 6
- Konu Sahibi turkuaz2323
-
Fiyat vermek istemenizi anlıyorum doktorunuz kim acaba?ismiAmeliyat günü 30 Marta alındı arkadaşlar. 2 gün sonra ameliyata giricem kısmetse. Bugün tahlil ve tetkikler yapıldı. Acayip kokuyorum.
Ben Ankaradayım canım, doktor arkadaşım olduğu için fiyat veremem , hoş olmaz. Forumları okuyorum doğru düzgün bişi bulamadım.
Doktor ismi???Merhaba arkadaşlar ameliyatla oldu bitti. Bugün 3. Gündeyim. Harika geçti. Korktuğum gibi degilmis. Tek acı koluma açtıkları damar yolu oldu. sonuç harika inşallah iyilestikce daha da iyi olucak.
Selam arkadaslar. Bende 5.4. da oldum tam karin germe ve meme diklestirme. Suan korseli oturuyorum! Bel agrisi var geceleri rahat uyuyuyamiyorum dönemediymden dolayi arti korse beni cok sikiyor. normal herhalde? Azicik bükük yürpyorum daha. Nezamana kadar sürer bunlar? Ilk kontrölüm sali günü olucak.... yurt disinda yasiyoruz ama persembe gününe kadar istanbuldayiz.. yolculuk nasil gecicek o güne kadar düzelirmiyim tercübesi olan varmi aranizda?Gazi Hastanesi Safa Manav
MerhabaSelam arkadaslar. Bende 5.4. da oldum tam karin germe ve meme diklestirme. Suan korseli oturuyorum! Bel agrisi var geceleri rahat uyuyuyamiyorum dönemediymden dolayi arti korse beni cok sikiyor. normal herhalde? Azicik bükük yürpyorum daha. Nezamana kadar sürer bunlar? Ilk kontrölüm sali günü olucak.... yurt disinda yasiyoruz ama persembe gününe kadar istanbuldayiz.. yolculuk nasil gecicek o güne kadar düzelirmiyim tercübesi olan varmi aranizda?
Selam, ben 5.4. karin germe ve gögüs diklestirme ameliyati oldum! Tamamen iki senedir arastiriyordum! Yurtdisonda oldugumdan sebebi dahada bi zorlandim. Ekimde 5 dr nuayene oldum ve iki dr arasi kaldim! Biri dr serdar eren digeri dr tamer sakrak! Serdar eren asiri pahali bana bu ameliyat icin 16 bin euro dedi! Tamer bey de 5 bin euro! Sonunda tamer beye oldum ameliyati! Hersey cok güzel gecti ! Tabiiki baya bi ödemim var ve sonucu böyle göremiyorum.. karnim yani düpedüz deyil suan arti korse takiyorum ama agrim sizim yok saadece yatip kalkmakla zorlaniyorum az okadar. Cok kafaya takiyordum ve coook arastiriyordum... aslinda okadar ugrasmaya gerek yokdu;-)Merhaba
Çok geçmiş olsun, ben de aynı opr olmak istiyorum ameliyata normal kiloyla mı girdiniz yoksa kilo fazlanız var mıydı ?istanbulda hangi dr a hangi hastanede oldunuz ve toplamda ne kadara mal oldu ? Yanıtlarsanız çok sevinirim,
Haklısınız biz burada karar veremiyorken siz yurt dışından çok çok daha zor hele ki hekimler size yurtdışındasınız diye maalesef normalin 5katı fiyat çekiyorkenSelam, ben 5.4. karin germe ve gögüs diklestirme ameliyati oldum! Tamamen iki senedir arastiriyordum! Yurtdisonda oldugumdan sebebi dahada bi zorlandim. Ekimde 5 dr nuayene oldum ve iki dr arasi kaldim! Biri dr serdar eren digeri dr tamer sakrak! Serdar eren asiri pahali bana bu ameliyat icin 16 bin euro dedi! Tamer bey de 5 bin euro! Sonunda tamer beye oldum ameliyati! Hersey cok güzel gecti ! Tabiiki baya bi ödemim var ve sonucu böyle göremiyorum.. karnim yani düpedüz deyil suan arti korse takiyorum ama agrim sizim yok saadece yatip kalkmakla zorlaniyorum az okadar. Cok kafaya takiyordum ve coook arastiriyordum... aslinda okadar ugrasmaya gerek yokdu;-)
Nerde okuyabilirim?isterseniz benim başlığımı bi okuyun derim bende şubat 10 da oldum herşeyi yazdım :)
Nerde okuyabilirim?[/QUbu formda vücut estetiği kısmında 2.sayfada karın estetğim ve meme dikleştirme deneyimim adı altında kafsinkaf1912 diye görceksiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?