• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Dikleştirme ve Karın Germe

turkuaz2323

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
13
0
6
Arkadaşlar merhabalar , Nisan ayı içerisinde meme dikleştirme ve tam karın germe ameliyatı olucam. Haliyle biraz korku var. Her iki ameliyatı aynı anda olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilir mi ? Çok ağır mı geçiyor acaba ikisi aynı anda ? Ağrı acı çok oluyor mu ? İyileşme süreci ne kadar zaman alıyor ?

öncelikle geçmiş olsun canım.ben tam karın germe aml olmuştum iki sene önce.hareket kısıtlılığı çok oldu belim çok ağrıdı onun dışında atlatıyorsun.yatıp kalkması cok zor.ama korumadım kilomu şu an sarkık olmasam da istediğim gibi değil.doktorun kim kaç kg ile oluyorsun..inş hemen atlatırsın kuzum.

bide kilon yoksa muhteşem sonuçlar alabilirsin.ben de meme dikleştirme ile birlikte olmak istemiştim başında sonra korkmuştum.ikisini olman iyi oldu bence aradan çıkar bir daha narkoz falan uğraşmazsın.

Teşekkür ederim canım. Kısmetse 3 nisanda her ikisini birden halledicem. hem meme hem karın korkuyorum ama aynı anda olup bitmesi de işime geliyor açıkcası.

Ameliyat günü 30 Marta alındı arkadaşlar. 2 gün sonra ameliyata giricem kısmetse. Bugün tahlil ve tetkikler yapıldı. Acayip kokuyorum.
Ben Ankaradayım canım, doktor arkadaşım olduğu için fiyat veremem , hoş olmaz. Forumları okuyorum doğru düzgün bişi bulamadım.

Ameliyat günü 30 Marta alındı arkadaşlar. 2 gün sonra ameliyata giricem kısmetse. Bugün tahlil ve tetkikler yapıldı. Acayip kokuyorum.
Ben Ankaradayım canım, doktor arkadaşım olduğu için fiyat veremem , hoş olmaz. Forumları okuyorum doğru düzgün bişi bulamadım.
Fiyat vermek istemenizi anlıyorum doktorunuz kim acaba?ismi

Merhaba arkadaşlar ameliyatla oldu bitti. Bugün 3. Gündeyim. Harika geçti. Korktuğum gibi degilmis. Tek acı koluma açtıkları damar yolu oldu. sonuç harika inşallah iyilestikce daha da iyi olucak.

Gazi Hastanesi Safa Manav
Selam arkadaslar. Bende 5.4. da oldum tam karin germe ve meme diklestirme. Suan korseli oturuyorum! Bel agrisi var geceleri rahat uyuyuyamiyorum dönemediymden dolayi arti korse beni cok sikiyor. normal herhalde? Azicik bükük yürpyorum daha. Nezamana kadar sürer bunlar? Ilk kontrölüm sali günü olucak.... yurt disinda yasiyoruz ama persembe gününe kadar istanbuldayiz.. yolculuk nasil gecicek o güne kadar düzelirmiyim tercübesi olan varmi aranizda?

Selam arkadaslar. Bende 5.4. da oldum tam karin germe ve meme diklestirme. Suan korseli oturuyorum! Bel agrisi var geceleri rahat uyuyuyamiyorum dönemediymden dolayi arti korse beni cok sikiyor. normal herhalde? Azicik bükük yürpyorum daha. Nezamana kadar sürer bunlar? Ilk kontrölüm sali günü olucak.... yurt disinda yasiyoruz ama persembe gününe kadar istanbuldayiz.. yolculuk nasil gecicek o güne kadar düzelirmiyim tercübesi olan varmi aranizda?
Merhaba
Çok geçmiş olsun, ben de aynı opr olmak istiyorum ameliyata normal kiloyla mı girdiniz yoksa kilo fazlanız var mıydı ?istanbulda hangi dr a hangi hastanede oldunuz ve toplamda ne kadara mal oldu ? Yanıtlarsanız çok sevinirim,

Merhaba
Çok geçmiş olsun, ben de aynı opr olmak istiyorum ameliyata normal kiloyla mı girdiniz yoksa kilo fazlanız var mıydı ?istanbulda hangi dr a hangi hastanede oldunuz ve toplamda ne kadara mal oldu ? Yanıtlarsanız çok sevinirim,
Selam, ben 5.4. karin germe ve gögüs diklestirme ameliyati oldum! Tamamen iki senedir arastiriyordum! Yurtdisonda oldugumdan sebebi dahada bi zorlandim. Ekimde 5 dr nuayene oldum ve iki dr arasi kaldim! Biri dr serdar eren digeri dr tamer sakrak! Serdar eren asiri pahali bana bu ameliyat icin 16 bin euro dedi! Tamer bey de 5 bin euro! Sonunda tamer beye oldum ameliyati! Hersey cok güzel gecti ! Tabiiki baya bi ödemim var ve sonucu böyle göremiyorum.. karnim yani düpedüz deyil suan arti korse takiyorum ama agrim sizim yok saadece yatip kalkmakla zorlaniyorum az okadar. Cok kafaya takiyordum ve coook arastiriyordum... aslinda okadar ugrasmaya gerek yokdu;-)

Selam, ben 5.4. karin germe ve gögüs diklestirme ameliyati oldum! Tamamen iki senedir arastiriyordum! Yurtdisonda oldugumdan sebebi dahada bi zorlandim. Ekimde 5 dr nuayene oldum ve iki dr arasi kaldim! Biri dr serdar eren digeri dr tamer sakrak! Serdar eren asiri pahali bana bu ameliyat icin 16 bin euro dedi! Tamer bey de 5 bin euro! Sonunda tamer beye oldum ameliyati! Hersey cok güzel gecti ! Tabiiki baya bi ödemim var ve sonucu böyle göremiyorum.. karnim yani düpedüz deyil suan arti korse takiyorum ama agrim sizim yok saadece yatip kalkmakla zorlaniyorum az okadar. Cok kafaya takiyordum ve coook arastiriyordum... aslinda okadar ugrasmaya gerek yokdu;-)
Haklısınız biz burada karar veremiyorken siz yurt dışından çok çok daha zor hele ki hekimler size yurtdışındasınız diye maalesef normalin 5katı fiyat çekiyorken :( o nedenle daha çok sevindim başarılı geçmesine, cevaplarınız için çok çok teşekkür ederim :)

Back