- 31 Mart 2009
- 2
- 0
- Konu Sahibi protohistorya
Merhaba Hanımlar, yaklaşık altı aydır meme operasyonları ile ilgili tüm yazıları bu sitede okudum ve çok detaylı bilgiler edindim bu anlamda deneyimlerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Ameliyatımı Gazi hastanesinde prof. Osman latifoğlu ve 6 kişilik bayanlardan oluşan ekibi gerçekleştirdi ameliyatım 2.5 saat sürdü. Doktorum doğallıktan yana olduğu için 1.57 boyunda ve 48 kilo olan bana 245 cc modorate medium high protez (damla slikon) protez takıldı. ameliyat kas zarı altı tekniği ile yapıldı ve aynı zamanda emzirmeden dolay sarkan memelerime dikleştirme ameliyatıda yapıldı. Diren denilen materyalli bana kullanmaya gerek görmediğini söyledi. Ameliyattan 5 saat sonra kalktım yürüdüm omuz ve kol hareketleri yaptım. Bugün ikinci günüm ağır çekimde olsa kendi işlerimi yapabiliyorum 3.günü yıkanıcam ılık suda 5.gün dotorum bakıcak tekrar 6.gün step aerobik ve ağır kaldımamak koşulu ile hayatıma devam edebileceğim. Elbette acı olucak sonuçta ameliyat ama inanın abartıldığı gibi bir şey yok, tabiki kişinin ağrıyı algılayışına göre değişir. Doktorumu ve ekibini sizlere şiddetle tavsiye ediyorum. Amelyatın toplam maliyeti 4.500.00 Tl. oldu.
Operasyonu olan yada olmak istiyen arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.
Operasyonu olan yada olmak istiyen arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.