meme dikleştirme sonrası izler

fitblack

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
6.480
9.877
arkadaşlar lolipop vs şeklinde izler oluyor ya,bunlar lazerle silinebiliyor mu?

Benim izim ters t seklinde.kasim ayinda ameliyat oldum.izlere iki kez lazer uygulamasi yapildi.beni rahatsiz eden bir goruntu yok.tamamen siliklesmedi tabi.ama ameliyattan sonra kirmizi olan izler zamanla soluklasti.
çok teşekkür ederim,size sakıncası yoksa fotoğraf görebilir miyim? çünkü hiç izlerin nasıl olduğunu göremedim şu ana kadar.paylaşmak istemezseniz anlarım.

çok teşekkür ederim,size sakıncası yoksa fotoğraf görebilir miyim? çünkü hiç izlerin nasıl olduğunu göremedim şu ana kadar.paylaşmak istemezseniz anlarım.
Fotografi olmayan kişileri izlemeye almiyorum yada foto gondermiyorum.album yaparsaniz daha cok yardim alabilirsiniz.pek cok diklestirme olan arkadaslarimiz var.

Fotografi olmayan kişileri izlemeye almiyorum yada foto gondermiyorum.album yaparsaniz daha cok yardim alabilirsiniz.pek cok diklestirme olan arkadaslarimiz var.
tamamdır,ben şu an kilo verme sürecindeyim de.yaşım 22 ama çok fazla deforme oldu göğüslerim.bu konuyu da daha yeni yeni araştırıyorum o yüzden bilmiyorum pek.
bu arada göğsüm ile koltukaltım arasında çok çatlak var,dikleştirme esnasında onlar da gider mi :KK43:
bir de albümü nasıl yapacağım? istediğim fotoğrafları koysam olur mu?

Şuanki halinizin fotolarini koyarsaniz yeterli olur.daha net yorumlar alirsiniz.pek cok kisi de yardimci olur.diklestirme ameliyatinda fazla deri alindigi icin catlaklarin bir kismi da gidecektir.
süper:) yalnız şimdi beni izleyenler de var ve ben herkesle paylaşmak istemiyorum.size özelden atsam olur mu? ya da başka dikleştirme ameliyatı olmuş kişilere?

süper:) yalnız şimdi beni izleyenler de var ve ben herkesle paylaşmak istemiyorum.size özelden atsam olur mu? ya da başka dikleştirme ameliyatı olmuş kişilere?
Albüm yaparken albüm ayarlari kismindan takip ettigim kisilere tiklarsaniz sadece sizin takip ettiginiz kisiler fotolarinizi gorur.isterseniz özelden de atabilirsiniz

Albüm yaparken albüm ayarlari kismindan takip ettigim kisilere tiklarsaniz sadece sizin takip ettiginiz kisiler fotolarinizi gorur.isterseniz özelden de atabilirsiniz
o zaman herkesi takipten çıkarmam gerekecek,utanıyorum:olamaz:
neyse yardımlarınız için teşekkürler:KK36:
ben tamamen kilolarımı verince hem dikleştirme hem de protez ameliyatı olacağım,umarım izler çatlaklarımdan beter değildir.

ben size bugün yarın çekip özelden atayım,şu an 78 kiloyum yalnız tabii kilolar gidince iyice küçülecek sarkacak ama olsun.

X