Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adan arkadaşımız sanırım o kesi yerlerine lazer uygulatmıştı yanlış hatırlamıyorsamarkadaşlar lolipop vs şeklinde izler oluyor ya,bunlar lazerle silinebiliyor mu?
çok teşekkürler :) cevap yazarsa benim için mükemmel oluradan arkadaşımız sanırım o kesi yerlerine lazer uygulatmıştı yanlış hatırlamıyorsam
Benim izim ters t seklinde.kasim ayinda ameliyat oldum.izlere iki kez lazer uygulamasi yapildi.beni rahatsiz eden bir goruntu yok.tamamen siliklesmedi tabi.ama ameliyattan sonra kirmizi olan izler zamanla soluklasti.çok teşekkürler :) cevap yazarsa benim için mükemmel olur
çok teşekkür ederim,size sakıncası yoksa fotoğraf görebilir miyim? çünkü hiç izlerin nasıl olduğunu göremedim şu ana kadar.paylaşmak istemezseniz anlarım.Benim izim ters t seklinde.kasim ayinda ameliyat oldum.izlere iki kez lazer uygulamasi yapildi.beni rahatsiz eden bir goruntu yok.tamamen siliklesmedi tabi.ama ameliyattan sonra kirmizi olan izler zamanla soluklasti.
Fotografi olmayan kişileri izlemeye almiyorum yada foto gondermiyorum.album yaparsaniz daha cok yardim alabilirsiniz.pek cok diklestirme olan arkadaslarimiz var.çok teşekkür ederim,size sakıncası yoksa fotoğraf görebilir miyim? çünkü hiç izlerin nasıl olduğunu göremedim şu ana kadar.paylaşmak istemezseniz anlarım.
tamamdır,ben şu an kilo verme sürecindeyim de.yaşım 22 ama çok fazla deforme oldu göğüslerim.bu konuyu da daha yeni yeni araştırıyorum o yüzden bilmiyorum pek.Fotografi olmayan kişileri izlemeye almiyorum yada foto gondermiyorum.album yaparsaniz daha cok yardim alabilirsiniz.pek cok diklestirme olan arkadaslarimiz var.
Şuanki halinizin fotolarini koyarsaniz yeterli olur.daha net yorumlar alirsiniz.pek cok kisi de yardimci olur.diklestirme ameliyatinda fazla deri alindigi icin catlaklarin bir kismi da gidecektir.albüme ameliyatsız fotoğraflarımı mı koyacağım?
süper:) yalnız şimdi beni izleyenler de var ve ben herkesle paylaşmak istemiyorum.size özelden atsam olur mu? ya da başka dikleştirme ameliyatı olmuş kişilere?Şuanki halinizin fotolarini koyarsaniz yeterli olur.daha net yorumlar alirsiniz.pek cok kisi de yardimci olur.diklestirme ameliyatinda fazla deri alindigi icin catlaklarin bir kismi da gidecektir.
Kullanici adinizin sol tarafinda alt alta 3 cizgi var.ona tiklayin.albümler yazisina tiklayin.sag üst kosede yeni albüm olustur yazisina tiklayin.direktifleri takip ederek foto koyabilirsinizalbüme ameliyatsız fotoğraflarımı mı koyacağım?
Albüm yaparken albüm ayarlari kismindan takip ettigim kisilere tiklarsaniz sadece sizin takip ettiginiz kisiler fotolarinizi gorur.isterseniz özelden de atabilirsinizsüper:) yalnız şimdi beni izleyenler de var ve ben herkesle paylaşmak istemiyorum.size özelden atsam olur mu? ya da başka dikleştirme ameliyatı olmuş kişilere?
o zaman herkesi takipten çıkarmam gerekecek,utanıyorumAlbüm yaparken albüm ayarlari kismindan takip ettigim kisilere tiklarsaniz sadece sizin takip ettiginiz kisiler fotolarinizi gorur.isterseniz özelden de atabilirsiniz
ben size bugün yarın çekip özelden atayım,şu an 78 kiloyum yalnız tabii kilolar gidince iyice küçülecek sarkacak ama olsun.Albüm yaparken albüm ayarlari kismindan takip ettigim kisilere tiklarsaniz sadece sizin takip ettiginiz kisiler fotolarinizi gorur.isterseniz özelden de atabilirsiniz
Peki siz bilirsinizben size bugün yarın çekip özelden atayım,şu an 78 kiloyum yalnız tabii kilolar gidince iyice küçülecek sarkacak ama olsun.