- 4 Temmuz 2017
- 38
- 18
- 40
- Konu Sahibi islandnature
Arkadaşlar bu başlığa meme diklestirme ile ilgili tecrübeleri paylaşalım. Öncelikle bu konuda çok az tecrübe paylaşmış arkadaş var. Bu aralar bu forumu takip etmekteyim. Biraz kafam karıştı. Özellikle bu ameliyatı tecrübe etmiş kişilerin görüşlerine ihtiyacım var.iki çocuktan sonra göğüslerim çok sarktı.simdi diklestirme yaptirmak istiyorum. Antalyada devlet hastanesine gittim.diklestirme ile birlikte protez kullanılması gerektiği söylendi.protez için yuvarlak 6000 damla 7500 mentor marka fiyat aldim.(Bu fiyatı medikalci ile görüşüp aldim)ameliyat içinse 3800 tl gibi bir fiyatı hastaneye ödemem gerekiyor. Açıkçası forumda biraz arastirinca daha dusuk fiyatlarda gördüm.oncelikle size sormak istediğim bu marka protezin fiyatı bu civarda mi? Ikıncısi de bu diklestirmeyi içinizde protezsiz olan var mı? Göğüslerim 75 b tabii çok sarkık yani protezsiz tatmin olur muyum bilemedim.icindeki doku acayip yumusak.yani bu diklestirme islemi sonunda istedigim sekle ,dolgunluk ve dirilige protezsiz sahip olur muyum? bu konuda özellikle protezsiz diklestirme yapan arkadaşlar tecrübelerini yazarlarsa sevinirim.siz nasıl bir sonuca kavuştunuz?