Meme dikleştirme +protez acil :(

esmanurr23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2022
14
2
28
Kızlar merhaba ben hep okuyordum ama aranıza yeni katıldım. Kilo alıp vermekten yumuşayan ve sarkan memelerim için öbür ay ameliyat olacağım. Memelerinde catlaklarda var. Fakat doktorum çatlakların görünümünde azalma olmayacağını söyledi. Bı bana ilginç geldi cünkü orası şişecek ve gerilecek deneyimlenen var mı? Birde sadece protez işlemi gibi dimdik olmayacağını deri olduğu için normal olacağını ama asla memesi küçük olan birine konulan protez gibi dik durmayacağını söyledi. Çok gercekciydi o yüzden güven verdi. Birde inanılmaz korkuyorum. Çok ağrı olduğu yazılmış deneyimlenen biriyle görüşmem gerekiyor

Benim de emzirmekten derim iyice yumuşamıştı..doktor derin çok esnek olduğu için çok ağrılı bir sürecin olmaz zırh gibi derisi olan kadınlar geliyor mesela onların daha ağrılı geçiyor süreci demişti..gerçekten öyle oldu çok şükür çok ağrılı bir süreç geçirmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…