• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MEME DİKLEŞTİRME OLMAK İSTİYORUM

kk fan

Guru
Kayıtlı Üye
merhaba kızlar benim çok kilo alıp vermekten ve birazda genetik olarak gögüslerim bana sarkık geliyor. yani yumuşaklık, her sütyeni kullanamama, sütyenden taşma gibi problemlerim var. ama tam olarak estetik gerekli mi karar veremiyorum eger karar verebilirsem bi kaç doktorla görüşücem ama bu konuda objektif olarak bana fikir vericek birilerine ihtiyacım var. bana yardımcı olabilecek özellikle bu konuda deneyimi olanların yardımını beklıyorum albumumde foto ekledım yardımcı olabılecekleri izlemeye alabilirim yorum ve doktor önerisi için

merhaba kızlar benim çok kilo alıp vermekten ve birazda genetik olarak gögüslerim bana sarkık geliyor. yani yumuşaklık, her sütyeni kullanamama, sütyenden taşma gibi problemlerim var. ama tam olarak estetik gerekli mi karar veremiyorum eger karar verebilirsem bi kaç doktorla görüşücem ama bu konuda objektif olarak bana fikir vericek birilerine ihtiyacım var. bana yardımcı olabilecek özellikle bu konuda deneyimi olanların yardımını beklıyorum albumumde foto ekledım yardımcı olabılecekleri izlemeye alabilirim yorum ve doktor önerisi için

Bende 1 bucuk ay once protez ve diklestirme oldum.resimlerinizi gorebilirsem yorum yapabilirim

bende diklestirme operasyonu gecirecegim resim görmek isterim. izlemeye aldim kizlar sizi.
benim kafami karistiran protezlimi diklestirme daha iyi. sonradan yine sarkma olurmu acaba.

K kk fan fotograflarini gordum.diklestirme şart ama buyuklugu iyi protez koymak gerekli mi dersen bence gerek yok eger bekarsan hic protez olayina girme.diklestirme yaptir derim.zaten hamilelik ve emzirme doneminde illaki sarkma gevseme oluyor.cocuk sahibi olduktan sonra yaptirirsin protezi.ama en dogru karari doktorlar verir tabiki.birkac doktorla gorusup fikir almani tavsiye ederim

Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim sormak istedigim sey protezin ne gibi avantaji veya dezavantaji var acaba. Birde ameliyat olmus olanlar doktor onerebilirler mi istanbulda

Merhaba benide izlemeye alabilir misiniz ?
Memenin buyuklugune bagli protez isi, ama sarkik ve mesela c/de olsada diklestirme silikonsuz bedenini kucultur ve guzel durmuyor ben cok arastirdim.. Ama cok buyukse sonuc iyi olur. Bende kilo alip vermekten sarkti daha ameliyat olmadim ama sart olucak.. Birde sunu fark ettim yuksek profili veya orta profil protez cok yapay duruyor, en dusuk olan daha iyi. Genelde yuvarlak protez dual plan ile yapiliyor diklestirme.

kızlar bu arada ben protez istemiyorum buyuklugunden memnunum. fiyat sordugum bı kac kısı protez+ dıklestırme yaptırmıs acaba protez artı olarak ne kadar masraf getiriyor. ortalama olarak kafamda bi fiyat belirlenmesi açısından merak ediyorum. bilgisi olan var mı

Bence gayet duzgunler meme uclari asagida. Cocugunuz yoksa ve cocuk sahibi olmayi dusunuyorsaniz bekleyin cunku masallah iyiler yazik edersiniz.

:KK43: ben sarkık oldugunu dusunuyorum o yuzden çok istiyorum ama karar aşamasındayım zaten ne yapsam bilemedim. çocuk konusunda ne gibi bi sıkıntı olabılır J jaja90

:KK43: ben sarkık oldugunu dusunuyorum o yuzden çok istiyorum ama karar aşamasındayım zaten ne yapsam bilemedim. çocuk konusunda ne gibi bi sıkıntı olabılır J jaja90

Sekil duzgun bence, sanirim diklestirme olunca emzirmekte sIKInTi oluyor.. Birde hamilelikten sonra emzirsende emzirmesende biraz veya çok bozuluyor sekli, yani cocuktan sonra yapsan bari bir daha sarkma ihtimali çok dusuk olur..

anladım canım yani emzirmede şeklin tekrar bozulması durumunu dusunmustum zaten ama benı asıl rahatsız eden bu yasta sarkık goguslere sahıp olmak. çocuk sahıbı olduktan sonra (kı buda benım ıcın 7-8 sene demek oluyo) boyle bı durumu takıcagımı dusunmuyorum. yada en azından cocuk sahıbı olana kadar ıstedıgım goguslere sahıp olucam. ama eger emzirmede sıkıntı yaşama durumu olursa uzulurum:110:. bu konuda ameliyat olduktan sonra emzirenlerden yardım bekliyorumm :KK61:

Canım, kardeşim dikleştirme ameliyatı oldu, çok da memnun kaldı. Ama protezin yapılıp yapılmayacağına doktorun karar versin. Biz Özel Kadıoğlu Hastanesindeki Doktor Baki Çokneşeli’ye yaptırmıştık, gerçekten ilgilendi, tecrübeli bu konuda. Öneririm. Şişli’de hemen.

A AyseFilizza protez konusunda ben olmasından yana degılım ama tabi doktorun ne soylıcagı çok onemli. kardesinin çocugu varmıydı acaba emzirme konusu kafama çok takıldı :(

anladım canım yani emzirmede şeklin tekrar bozulması durumunu dusunmustum zaten ama benı asıl rahatsız eden bu yasta sarkık goguslere sahıp olmak. çocuk sahıbı olduktan sonra (kı buda benım ıcın 7-8 sene demek oluyo) boyle bı durumu takıcagımı dusunmuyorum. yada en azından cocuk sahıbı olana kadar ıstedıgım goguslere sahıp olucam. ama eger emzirmede sıkıntı yaşama durumu olursa uzulurum:110:. bu konuda ameliyat olduktan sonra emzirenlerden yardım bekliyorumm :KK61:
Seni çok iyi anliyorum Kac yaasindasinn ?

Back
X