arkadaslar merhaba benimde doğumdan sonra göğüslerimde boşalma oldu ve asimetride var. Bir kac doktorla görüştüm dikleştirme ve protez diyorlar. Iz kalmaması için meme bası keşişi dediler ama cok tedirginim. Kime yaptırmalıyım daha once bu kesi şekliyle ameliyat olanlar varsa izler ne durumda yardımcı olursanız sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme dikleştirme meme başı kesisi ve protez
- Konu Sahibi Oyleboyle
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ağustos 2015
- 29
- 13
- 3
- 38
meme dikleştirmek için örümcek ağı uygulanabiliyormuş.ben yüzüme yaptırmak için gittiğimde ki kolay olmadı arkadaş tavsiyesi ve görsel olarak gördüğüm için gittim.örümcek ağını meme dikleştirmede kullanabiliyorlarmış.gittiğimde anlattılar filan etlikeyici bi yöntem bi araştırın derim..gidecek veya düşünen arkadaşlara tavsiye edebilirim..
internette baktım ama örümcek ağı yöntemini gögüs için uygulandığı bir örnek bulamadım canım sen nerden duydun?meme dikleştirmek için örümcek ağı uygulanabiliyormuş.ben yüzüme yaptırmak için gittiğimde ki kolay olmadı arkadaş tavsiyesi ve görsel olarak gördüğüm için gittim.örümcek ağını meme dikleştirmede kullanabiliyorlarmış.gittiğimde anlattılar filan etlikeyici bi yöntem bi araştırın derim..gidecek veya düşünen arkadaşlara tavsiye edebilirim..
- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53
izsiz meme diklestirme nasıl oluyor nerde yaptiriyorsun bilgi verirsen sevinirim canımO degil de izsiz meme diklestirme yapiliyor. Yani protez esliginde protezin kondugu meme ucundan ekstra bi kesi izi olmadan ama memede hafif sarkmayi toparliyor. Bes gun sonra izsiz diklestirme+protez ameliyatim olacak..
- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53
Bu teknigi belli doktorlar yapabiliyor sadece ama hafif sarkmalarda etkili oluyor canim.izsiz meme diklestirme nasıl oluyor nerde yaptiriyorsun bilgi verirsen sevinirim canım
- 21 Ağustos 2015
- 38
- 8
- 3
- 40
- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53
- 2 Şubat 2011
- 6
- 4
- 286
Selam beyazpapatya33, ben de hafif sarkma için dikleştirme ve protez ameliyatı için 2 dr ile görüştüm ama lolipop tekniği beni korkutuyor iz ve his kaybı risklerinden dolayı. Bu konuda tecrübe ve bilgilerini paylaşabilirsen sevinirim.Doktorum muayeneden sonra bana uygun gormedi bunu. Normal lolipop kesisiyle cok iyi bir sonuc cikardi. Doktorum ozan balik istanbulda. Kesinlikle dusunmeden iciniz rahat bir sekilde tercih edebilirsiniz..
- 24 Şubat 2015
- 483
- 394
- 53