• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme dikleştirme, küçültme

iyi akşamlar bende birşey soracaktım . 6. haftama giriyorum hem meme başında hemde t şeklinde dikişlerimvar kabuklar dökülmye başladı kalmadılar nerdeyse . çok yukarı bölgeye olmamak şartı ile pasif jimnastik yapmam uygun olurmu ya da plates gibi. yada kollarımın sıkılaşması için aletli spor. teşekkr ederim şimdien :)

Meme dikleştirme ameliyatı geçirmek istiyorum. Ama kolumda keloid yara izi var. Ameliyat sonrasında göğsümde de çıkar mı? Kesin olarak engellenebilir mi çıkması?

Merhaba,

Maalesef keloidin kesin olarak engellenmesi mümkün değil. Meme dikleştirme ameliyatı sonrasında da izlerinizin iyileşme süreci bu nedenle problemli olabilir.

iyi akşamlar bende birşey soracaktım . 6. haftama giriyorum hem meme başında hemde t şeklinde dikişlerimvar kabuklar dökülmye başladı kalmadılar nerdeyse . çok yukarı bölgeye olmamak şartı ile pasif jimnastik yapmam uygun olurmu ya da plates gibi. yada kollarımın sıkılaşması için aletli spor. teşekkr ederim şimdien :)

Merhaba,

6. hafta spor için uygun görünüyor ama yine de doktorunuz izlerinizi görsün ve ona göre karar verin.

Back
X