Meme dikleştirme, implant ve karın germe kombine...

ipek2018

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2017
13
6
Arkadaşlar doktorum Volkan Tayfur. Çok iyi bir doktor olduğuna inanıyorum, fakat korkularımı yenemiyorum. 2 haziranda hem karın germe, hem meme dikleştirme ve silikon, bir de yüze yağ enjeksiyonu olacak. En çok memeden korkuyorum. Kas altı çok ağrılı olur diyorlar. Tecrübelerinize ihtiyacım var.

En fazla iki gün sürüyor ve ağrı ağrı kesicilere yanıt veren bir ağrı. Bence büyütme gözünde bir iki gün içinde herşey olup bitiveriyor.

Ben de volkan hocaya ameliyat oldum 2 sene evvel. Korkma hiç bi sıkıntı yaşamazsın. İşini bilen bir cerrah.

Benim hiç ağrım olmadı. Kombin ameliyat olan arkadaşlarım da çok rahat atlattılar süreci :KK66: hocamız çok iyi endişelenme :KK66: ben çok sever ve saygı duyarım kendisine :KK66:

Kusura bakmayın tam üç hafta geçtikten sonra cevap yazıyorum. Çok iyiyim, her şey yolunda. Ayrıntıları ile detayları paylaşacağım sizlerle...
Çok geçmiş olsun.iyileşme sürecin sorunsuz geçer inşallah.ikisi bir arada zorlandın mı.karın germe tecrübesine sahibim de meme dikleştirme de sürecinden bahseder misin

Teşekkür ediyorum. Karın germe daha kolay. Aslında meme dikleştirme de kolay sadece protez olunca üstelik kas altı ise ilk bir hafta sıkıntılı... Sonrasında kendin yataktan kalkabilir duruma geliyorsun ve her şey kolaylaşıyor. Ama şu bir gerçek ki sütyen takmak, korse kullanmak ve sırt üstü yatmak bana göre işin en zor kısmı.

X