A Ayla Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2012 1 0 8 Mart 2012 Konu Sahibi Ayla #1 Merhaba kızlar Yorumlarınızı okudum ve ameliyata cesaretlendim. Fakat meme dikleştirme ameliyatına dair konu bulamadım. Bana yardımcı olurmusunuz..
Merhaba kızlar Yorumlarınızı okudum ve ameliyata cesaretlendim. Fakat meme dikleştirme ameliyatına dair konu bulamadım. Bana yardımcı olurmusunuz..
G gulezel Popüler Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2011 406 11 10 Mart 2012 Konu Sahibi Ayla #2 Merhaba ayla hanim. Bu konuyla ilgili doktorlar oneriler bolumunde tugrul turan a ameliyat olanlar buraya diye bir baslik var orayi okumanizi oneririm. Tugrul bey diklestirmede 1 numara hatta kendisiyle gidin gorusun derim ben...
Merhaba ayla hanim. Bu konuyla ilgili doktorlar oneriler bolumunde tugrul turan a ameliyat olanlar buraya diye bir baslik var orayi okumanizi oneririm. Tugrul bey diklestirmede 1 numara hatta kendisiyle gidin gorusun derim ben...
Jelesec Guru Pro Üye 3 Kasım 2011 15.932 9.382 13 Mart 2012 Konu Sahibi Ayla #3 Meme kücültme ve dikleştirme forumu var orayı okursan,bilgi alabilirsin arkadaşım