selam L Londoner_
Ben gecen sene meme diklestirme ameliyati oldum Istanbulda Doktorum Tamer Yavas bey..... tek kelimeyle harika bir Doktor... gögüslerim harika oldu gören herkezde cok begeniyor gercekten, biz bayanlar gögüs konusunda cok dikkatliyiz haliyle ve bu konuda hep gercekci olmak gerektigini düsünüyorum... hem eli hafif hem abi gibi olacak olmicak herseyi bastan söylüyor...
birde onunla konus derim... inan cok memnun kalirsin...
sadece bir tavsiye :) 20 sene bekleyipte sonunda güzel gögüslere kavusmus birinden :)
senin yazdigin doktorlari malesef tanimiyorum .
Merhaba ameliyat olalı ne kadar oldu pekilondoner meme diklestirmede ya ters T yada lolipop seklinde dikis izi mecbur oluyo...bende lolipop seklinde
doktorum dikis konusunda cok titiz o yüzden cok ince ve elimle üzerinden gectigimde dikis izi oldugu belli olmayan
izlerim var... renk bir seneye Kadar acilcak demisti doktorum öylede oldu... ama meme ucu etrafi yada asagi inen iz
hicbirsekilde kabarik yada elle dokundugunda fark edilen bir dikis degil... baska gören doktorlar bile cok güzel oldugunu söyledi ki...normalde her Doktor rakibinin yaptigini begenmez :)
Hahah aynen bende 2 gün hastanede kalıp 3.gün drenlerimi ceplerime saklayıp sosyete pazarına gitmiştim sonra kızım anne ya sana biri çarparsa diye ağlamaya başlayınca geri çıkmıştım tabi doktorumun bundan haberi yok ben Adana dayım doktorumda aşkım tüfekçi hastanesinde Niyazi Şimdivar benim bünyemden kaynaklı birtakım problemim oldu evet zor bir süreç geçirdimöncelikle gecmis olsun :) yok bende hicbir sorun olmadi, hatta ameliyatin ertesi günü alisverise gittim zaten istanbula tatile gelmistim o yüzden otelde oturmak istemedim , doktorum bile sasiriyodu ve kiziyodu sen yeni ameliyatlisin ne isin var pazarda biri carparsa felan diye :)))) bende enfeksiyon gibi hicbir sorun olmadi zaten antibiyotik de almistim 1 hafta,
benim tek derdim... o ameliyattan sonra taktigim südyendi :) cünki benim lastige karsi allerjim var kactane südyen denediysem olmadi en son care kasinti kesen kremler ve tisört giyip üzerine südyen giyerek cözdüm olayi.
1 ay Kadar sürdü bu kasinma sonra düzeldi ama dedigim gibi benim allerjimle alakali.
siz kime ameliyat oldunuz??? dikislerde sorunmu var??aysmir
ameliyat oldunuz mu ? kimde oldunuz ve sonuçtan memnun kaldınız mı?L Londoner_ merhaba ben bu iki doktora da gitmis biri olarak Cengiz açıkelde ikiside iyi doktorlar yaptıklarıda güzeldi ben 20 yasında sporcu bir bayanım ayrıca fotomodellik yapıyorum Cengiz açıkken bana göğüsümde hafif bir sarkma olduğunu söyledi be t şeklinde diklestirme ve yuvarlar silikon kas üstü dedi bir izkalacaktı. Akın Yücel se genelde damla tercih eden nadir yuvarlak yapan bir doktormuş biraz bana yaşımın genç olduğunu damla silikon kas zarı arası ve diklestirme sadece bir göğüsüme yapacagını söyledi biri daha asagıda cünki yarım ay yapacakmış ameliyat günü aldım aklımda sorular var öncesi sonrası ameliyat olduktan sonra yeni bir konu açarak paylaşacağım yaptıkları çok doğal olmuş sadece bana söylediği 250 cc biraz ufak geldi pek büyük takma taraftarı olmayan bir doktor ikiside cok iyidir doktor Cengiz acıkel daha uygun bir fiyat söyledi akın yücel 10.000 tl daha fazla bir fiyat verdi aklımda sorular vardı heyecan dan dolayı soramadım ameliyat planı ve sorular icin ikinci bir defa gideceğim ameliyatım haziranın ilk haftası bakalım :)
Merhaba! Ameliyat oldunuz mu acaba? Hangi doktoru tercih ettiniz?L Londoner_ merhaba ben bu iki doktora da gitmis biri olarak Cengiz açıkelde ikiside iyi doktorlar yaptıklarıda güzeldi ben 20 yasında sporcu bir bayanım ayrıca fotomodellik yapıyorum Cengiz açıkken bana göğüsümde hafif bir sarkma olduğunu söyledi be t şeklinde diklestirme ve yuvarlar silikon kas üstü dedi bir izkalacaktı. Akın Yücel se genelde damla tercih eden nadir yuvarlak yapan bir doktormuş biraz bana yaşımın genç olduğunu damla silikon kas zarı arası ve diklestirme sadece bir göğüsüme yapacagını söyledi biri daha asagıda cünki yarım ay yapacakmış ameliyat günü aldım aklımda sorular var öncesi sonrası ameliyat olduktan sonra yeni bir konu açarak paylaşacağım yaptıkları çok doğal olmuş sadece bana söylediği 250 cc biraz ufak geldi pek büyük takma taraftarı olmayan bir doktor ikiside cok iyidir doktor Cengiz acıkel daha uygun bir fiyat söyledi akın yücel 10.000 tl daha fazla bir fiyat verdi aklımda sorular vardı heyecan dan dolayı soramadım ameliyat planı ve sorular icin ikinci bir defa gideceğim ameliyatım haziranın ilk haftası bakalım :)