- 13 Eylül 2016
- 70
- 93
- 48
öncelikle herkese merhaba... siteye henüz yeni üye olmama rağmen, uzun süreden beri sizleri takip etmekteyim... yaşanılan deneyimlerin paylaşılmış olması o kadar değerli ki, bu anlamda herkese teşekkürü borç bilirim altı gün sonra meme dik+ protez ameliyatı olacağım... merak ettiğim üç önemli konu var, katılım ne derecede olur ya da mesajım farkedilir mi bilemiyorum ama... malum Kurban Bayramının ikinci gününü yaşıyoruz...bu vesileyle herkese mutlu bayramlar diliyorum beni tedirgin eden ilk konu tek başıma ameliyata girecek olmam... bu deneyimi yaşayanların tecrübelerini ve tavsiyelerini çok merak ediyorum... gün içersinde bir ziyaretçim olacak bunu belirtmek isterim... ikinci en önemli diğer bir konuda doktorumun dikleştirme tavsiyesi...bu ters T dedikleri şekilde olacak...bunu istemezsem şayet ikinci bir yöntem olarak da meme başı kesisi çevresinde ekstra bir kesi yaparak bohça tabiriyle toparlamak olacağını söyledi... iz konusunda çok tereddütlüyüm...bununla ilgili birçok fotoğraf gördüm ... bazıları iç açıcı ve yüz güldürücüyken bazılar oldukça itici yöndeydi... benim ameliyattan beklentilerime gelecek olursak tamamen dolgun memelerim olsun istiyorum.. yıllardır cesaret edemediğim fakat beni üzen de bir konuydu bu...dikleştirme tavsiyesini pas geçen arkadaşlar olmuş mudur acaba forumda ...yaşadıkları sonucu çok merak etmekteyim... yani hali hazırda bu ameliyatı oluyorken tüm sorunlardan kurtulmak mı yoksa sadece dolgun memelere sahip olmak mı....buarada ben 40 yaşında 1.66 49 kg 75 B cup omuzları geniş ve göğüsleri ayrık biriyim... Doktorum 350 CC veya 375 CC kullanacağını söyledi... şuan ki hallerini yüklemek isterdim fakat bilgisayarımla ilgili bazı sıkıntılarım var.. klavyemde de mevcut bu.. o sebeple imla hatalarımı mazur görün lütfen... telefonla yükleyebilir miyim bunu da bilmiyorum ama deneyeceğim bunu daha sonra ki günlerde .... ilginiz için şimdiden teşekkürederim... ilgilenenler için sonra ki deneyimlerimi mutlaka paylaşıyor olacağım... sevgiyle kalın