• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme den gelen sarı akıntı hamilelik belirtisi mi?

Prensesiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
9
1
1
28
Merhaba arkadaşlar bugun sol meme mi sıkınca sarımsı sıvı geldi. Sağ memem den gelmiyor. Bu hamilelik belirtisi mi yoksa dün gece soğan suyu kaynattım içtim adet için ondan mı kaynaklı kafam çok karışık yardım eder misin :(? Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar bugun sol meme mi sıkınca sarımsı sıvı geldi. Sağ memem den gelmiyor. Bu hamilelik belirtisi mi yoksa dün gece soğan suyu kaynattım içtim adet için ondan mı kaynaklı kafam çok karışık yardım eder misin :KK43:? Teşekkür ederim.
Canım bu ay aynı şeyi ben de yaşadım ama benim sarı değil bildiğimiz süt beyazı. Bi bilen çıkarsa ben de sevinirim. Prolaktin hormonuna hiç baktırmış mıydın?

Ocak 23 de oldum en son şuan daha olmadım. Hormonlarıma hiç baktırmadım strese girdim biraz. Sıkınca da öyle bir sıvı gelince korktum.
Kesinlike reglin 2. Ya da 3. Günü baktır. Diğer arkadaş gebeliğe yordum demiş ona sordum aslında ama dönmedi henüz.

İnsan gebelik isteyince her şeyi ona yormak istiyor. Prolaktinim 18. Bat 6 Mart.
Bat 6 martsa zaten yumurtlama yeni olmuş sayılır. Velev ki gebesin. Şu an hiç bir belirti veremez maalesef. 😶 Sınır genelde 20 kabul edilir evet yüksek değilmiş prolaktin de. 🤔

İnsan gebelik isteyince her şeyi ona yormak istiyor. Prolaktinim 18. Bat 6 Mart.
İnşallah olur canım benim sağlıklı evlatların olur. Ben bekar oldugum için şuan istemiyorum 😇😇benim için baya sorun olur. Ama şöyle ocak ayında birlikteliğim oldu sonrasında adet gördüm ben sonra işte subayın sonuna geldik daha olmadım

Back