Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu ay aynı şeyi ben de yaşadım ama benim sarı değil bildiğimiz süt beyazı. Bi bilen çıkarsa ben de sevinirim. Prolaktin hormonuna hiç baktırmış mıydın?Merhaba arkadaşlar bugun sol meme mi sıkınca sarımsı sıvı geldi. Sağ memem den gelmiyor. Bu hamilelik belirtisi mi yoksa dün gece soğan suyu kaynattım içtim adet için ondan mı kaynaklı kafam çok karışık yardım eder misin ? Teşekkür ederim.
Hayır baktırmadım adet de görmedim henüz biraz baya tedirgin oldum :/Canım bu ay aynı şeyi ben de yaşadım ama benim sarı değil bildiğimiz süt beyazı. Bi bilen çıkarsa ben de sevinirim. Prolaktin hormonuna hiç baktırmış mıydın?
Teşekkür ederim.Prolaktin yükselmiş olabilir. Hormonlarınıza baktırın.
Rica ederim.Teşekkür ederim.
Hamilelikle alakası var mıdır peki?Prolaktin yükselmiş olabilir. Hormonlarınıza baktırın.
Bunun yüksekliği genelde engeller derler.Hamilelikle alakası var mıdır peki?
Ben yeni baktırdığım ve bi sıkıntı olmadığı için gebeliğe yordumProlaktin yükselmiş olabilir. Hormonlarınıza baktırın.
Gebelikte memeden süt hemen gelmez ki? Kaç çıktı sizin prolaktin? Regl ne zaman?Ben yeni baktırdığım ve bi sıkıntı olmadığı için gebeliğe yordum
Canım regl olursan reglinin 3. Günü hormonlarına baktırmaya gitmelisin.Hayır baktırmadım adet de görmedim henüz biraz baya tedirgin oldum :/
Ocak 23 de oldum en son şuan daha olmadım. Hormonlarıma hiç baktırmadım strese girdim biraz. Sıkınca da öyle bir sıvı gelince korktum.Gebelikte memeden süt hemen gelmez ki? Kaç çıktı sizin prolaktin? Regl ne zaman?
Olursam baktırırım hemen çok teşekkür ederimCanım regl olursan reglinin 3. Günü hormonlarına baktırmaya gitmelisin.
İnsan gebelik isteyince her şeyi ona yormak istiyor. Prolaktinim 18. Bat 6 Mart.Gebelikte memeden süt hemen gelmez ki? Kaç çıktı sizin prolaktin? Regl ne zaman?
Kesinlike reglin 2. Ya da 3. Günü baktır. Diğer arkadaş gebeliğe yordum demiş ona sordum aslında ama dönmedi henüz.Ocak 23 de oldum en son şuan daha olmadım. Hormonlarıma hiç baktırmadım strese girdim biraz. Sıkınca da öyle bir sıvı gelince korktum.
İnşallah öyle bir durumum yoktur. Baya benim için sorun olur daha çok strese girdim şimdiBen yeni baktırdığım ve bi sıkıntı olmadığı için gebeliğe yordum
Bat 6 martsa zaten yumurtlama yeni olmuş sayılır. Velev ki gebesin. Şu an hiç bir belirti veremez maalesef. Sınır genelde 20 kabul edilir evet yüksek değilmiş prolaktin de.İnsan gebelik isteyince her şeyi ona yormak istiyor. Prolaktinim 18. Bat 6 Mart.
İnşallah olur canım benim sağlıklı evlatların olur. Ben bekar oldugum için şuan istemiyorum benim için baya sorun olur. Ama şöyle ocak ayında birlikteliğim oldu sonrasında adet gördüm ben sonra işte subayın sonuna geldik daha olmadımİnsan gebelik isteyince her şeyi ona yormak istiyor. Prolaktinim 18. Bat 6 Mart.
İnşallah olur canım benim sağlıklı evlatların olurİnsan gebelik isteyince her şeyi ona yormak istiyor. Prolaktinim 18. Bat 6 Mart.
Canımm sağol Allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallahİnşallah olur canım benim sağlıklı evlatların olur