• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme de sertlik

kevsersoylu

İki prenses annesi❤️
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
4.322
2.303
373
Kocaeli
Merhabalar iyi geceler nasılsınız umarım iyisinizdir..

Beni soracak olursanız hamd olsun diyelim ama bi sıkıntım var.

Bundan yıllar önce göğsümde küçük küçük şişlikler vardı doktora gittim ve zararsız olduklarını bı sıkıntı olmadığını söylemişti

Amaa 3 4 gündür göğsümde acayip bir çok büyük sertlik var ağrıyor ve açıyorhemen doktora sıra aldım ama içim içimi de yiyor

Sizlere sormak istiyorum başınıza böyle
Bişey geldimi doktora gittiniz mi ne dediler

Rabbim hepimize şifa versin inşallah:(

Bnde buna benzer konu açmıştım kuzum koltuk altından göğüse uzanan şişlik ağrı vardı doktora gittim ultrason istedi tabii 2 ay sonraya verdi beklemedim özelde yaptırdım kist dediler 3 aylık kullanmam için ilaç verildi 3 ay kullandım bitti ilaç ama ağrım hala oluyor😔😔 koluma vuruyor şişiyor olur dedi doktor zararsız şuan demişti seneye yine gel ultrason yine çekilecek demişti sen yine ihmal etme doktora gözük Rabbim şifa versin insallah korkulacak bişey yoktur🤲🤲😊

Bnde buna benzer konu açmıştım kuzum koltuk altından göğüse uzanan şişlik ağrı vardı doktora gittim ultrason istedi tabii 2 ay sonraya verdi beklemedim özelde yaptırdım kist dediler 3 aylık kullanmam için ilaç verildi 3 ay kullandım bitti ilaç ama ağrım hala oluyor😔😔 koluma vuruyor şişiyor olur dedi doktor zararsız şuan demişti seneye yine gel ultrason yine çekilecek demişti sen yine ihmal etme doktora gözük Rabbim şifa versin insallah korkulacak bişey yoktur🤲🤲😊
Çok sağol cnm inşallah Allah razı olsun benim de biri çarpsa baskı uygulasa çok ağrıyor

bı kaç sene önce bende ultrason çekildim sorun yok demişlerdi bakalım iki hafta sonra randevum tekrar çok sağol canım dediğin gibi inşallah korkulacak bişi yoktur😏

Çok sağol cnm inşallah Allah razı olsun benim de biri çarpsa baskı uygulasa çok ağrıyor

bı kaç sene önce bende ultrason çekildim sorun yok demişlerdi bakalım iki hafta sonra randevum tekrar çok sağol canım dediğin gibi inşallah korkulacak bişi yoktur😏
İnsallah canım Allah hepimizden razı olsun inşallah bizi de bilgilendirirsin durumunu öğrenince Allaha emanet ol 🤗🤗

Bendee.. Göğsümde fibroadenom var göğsümü kontrol ederken elime gelmişti bildiğer kist.. arada ağrı yapardı falan.. Sonra doktora gittm ben birtane zannedertem 3 tane falan çktı 🤣 6 ayda bir takip veriodu evlennce bıraktm 🙄

Back