Doktora gittik. İleri seviyede iltihap dediler belki de ben yanlış anladım adını ama mastit gibi hatırlıyorum. Sene 2021 haklısınız bizde biliyoruz doktora gitmeyi ama ailede bu tür hastalıjlar çok oldu ve ışın vb tedavilerde aile üyelerini kaybettik bu durum söz konusu olunca insan haliylen çekiniyor. Bilinçsiz insanlar değiliz amacımız gögüsteki iltihabı azaltıp gitmek.. en azından ilaç tedavisi görmekMastit süt kanalı iltihaplanmasıdır ve genellikle emziren kadınlarda görülür.
Annenizin durumunun mastitle ilişkisini çözemedim.
Ayrıca mastit ışınla tedavi edilmez, antibiyotik kullanılır. Uzun süreli antibiyotik kullanımı da fayda etmezse cerrahi olarak içerisi boşaltılır.
Siz hiç doktora gitmediniz sanırım, hacıyla hocayla olacak bir şey yok ortada. Mastitten daha ciddi bir sorunu olabilir annenizin. Ben defalarca mastit tedavisi gördüm, siz yanlış yoldasınız onu net olarak söyleyebilirim.
Bu teşhisi size kim koydu? Doktora gitmemişsiniz, çok tuhaf. Sene olmuş 2021, hala hocalarla iş yapmaya çalışılıyor.
Anladım, doktorunuz ilaç vermedi mi peki? Işın tedavisi hiç duymadım mastit için, dediğim gibi kendim defalarca mastit tedavisi gördüm. Hep antibiyotikle geçti. Daha ileri aşamada iltihaplı bölgeye kesi atıp iltihabı boşaltıyorlar.Doktora gittik. İleri seviyede iltihap dediler belki de ben yanlış anladım adını ama mastit gibi hatırlıyorum. Sene 2021 haklısınız bizde biliyoruz doktora gitmeyi ama ailede bu tür hastalıjlar çok oldu ve ışın vb tedavilerde aile üyelerini kaybettik bu durum söz konusu olunca insan haliylen çekiniyor. Bilinçsiz insanlar değiliz amacımız gögüsteki iltihabı azaltıp gitmek.. en azından ilaç tedavisi görmek
İltihap ileri seviyede maalesef küçültmek için kemoyu öneriyor eğer küçük olsaydı ilaçla tedavi olunurmuş bizde bitkisel ilaçlrla içerideki iltihabı kurutmak istiyoruz belki dedim burada bilen olur diye yazdmAnladım, doktorunuz ilaç vermedi mi peki? Işın tedavisi hiç duymadım mastit için, dediğim gibi kendim defalarca mastit tedavisi gördüm. Hep antibiyotikle geçti. Daha ileri aşamada iltihaplı bölgeye kesi atıp iltihabı boşaltıyorlar.
Onu yeni öğrendim bende deneyeceğiz nasipseDut kuru denedinizmi?
Annemdede kaninda buyuk derecede iltihap vardi... Bacaklarinda enfeksiyon olusturmustu... Yaralar falan cikmisti... Cok iyi geldi bize.... Dr bile ne yapiyorsaniz devam edin bu olcude azalmasini beklemiyordum dedi...Onu yeni öğrendim bende deneyeceğiz nasipse
Dut kuru denedinizmi?
Ne yaptınız care bulabildinix miDoktora gittik. İleri seviyede iltihap dediler belki de ben yanlış anladım adını ama mastit gibi hatırlıyorum. Sene 2021 haklısınız bizde biliyoruz doktora gitmeyi ama ailede bu tür hastalıjlar çok oldu ve ışın vb tedavilerde aile üyelerini kaybettik bu durum söz konusu olunca insan haliylen çekiniyor. Bilinçsiz insanlar değiliz amacımız gögüsteki iltihabı azaltıp gitmek.. en azından ilaç tedavisi görmek
merhaba bende de var granülomatoz mastit sizde nasıl iyileşme varmiTıbbi olarak kullandığımız kortizonlu ilaçlar antibiyotikler fayda etmiyor çünkü özellikle kortizon son dönemde alerji yaptı el yüz her yeri şişti ilacı azaltsak da çare olmadı