- 21 Temmuz 2017
- 19
- 3
- 26
-
- Konu Sahibi klapaucius
protez olduğunu hiç sanmıyorum ve evet benim gibi çok az meme dokusu olanlarda protez çok belli oluyor maalesef, sarkıklığı konusunda haklısınız tabii..Protezleri anlıyorsunuz da koyduğunuz fotoğraftaki Kate Upton'ın memeleri de protez.. Ayrıca sarkık..
Protez ama.. Araştırabilirsiniz. Benim meme dokum sıfırdı, protez olduğunu anlayabilen beri gelsin. Kas altı olursa ve gereğinden büyük protez kullanılmazsa kimse anlamaz.protez olduğunu hiç sanmıyorum ve evet benim gibi çok az meme dokusu olanlarda protez çok belli oluyor maalesef, sarkıklığı konusunda haklısınız tabii..
çok sevindim canım senin adına gerçekten ama ben şimdilik doğal yollar arıyorum umarım ben de bir çözüm bulurumProtez ama.. Araştırabilirsiniz. Benim meme dokum sıfırdı, protez olduğunu anlayabilen beri gelsin. Kas altı olursa ve gereğinden büyük protez kullanılmazsa kimse anlamaz.
ya bu ne biçim derttir, ben silikon düşünmeye başladım açıkçası şuan 52kg'yim boyum 161, 60kg olacağım daha önce olmuştum ama sanırım yine de küçük sayılacak haldelerdi..Yaa lütfen lütfen biri bizi duysunn cidden ben de çok istiyorum doğal yöntem ile büyütmek çoook küçükler çok araştırıyorum ama kesin biri net bir şey söylesede içimizi rahatlatsaa
bana mesaj atman mümkün mü acaba silikonla ilgili birkaç soru sormak istiyorum umarım atarsınProtez ama.. Araştırabilirsiniz. Benim meme dokum sıfırdı, protez olduğunu anlayabilen beri gelsin. Kas altı olursa ve gereğinden büyük protez kullanılmazsa kimse anlamaz.
size ilaçsız fitoterepik tedavi önerebilirim. doğal yöntemle büyütebiliyor.Bu konuda çok paylaşım var biliyorum ama hiç net bir cevap alamadım, telkinle ilgili konuda 550 sayfa okudum şuana dek ve anladığım kadarıyla kimseye net bir faydası olmamış, adaçayı, rezene çayı ve şerbetçi otu aldım, ve çörek otu yağı masaj için. Ama cidden bu şekilde bedenini büyüten var mı ya? Kilo almadan büyütmek mümkün mü? Çünkü kilo hiç yakışmıyor banaZaten çirkin bi kızım valla biri bir yol söylese de bari güzel ciciklerim olsa,.. Silikonları yapay buluyorum anlaşılmıyor dense de ben her gördüğümü anladım şimdiye kadar o yüzden benim için bir seçenek değil. Yalvarırım yardım!!
Eki Görüntüle 2024005
Ooo cicikçi nereye gittin be ,ben daha yeni gelmiştim ..Bu konuda çok paylaşım var biliyorum ama hiç net bir cevap alamadım, telkinle ilgili konuda 550 sayfa okudum şuana dek ve anladığım kadarıyla kimseye net bir faydası olmamış, adaçayı, rezene çayı ve şerbetçi otu aldım, ve çörek otu yağı masaj için. Ama cidden bu şekilde bedenini büyüten var mı ya? Kilo almadan büyütmek mümkün mü? Çünkü kilo hiç yakışmıyor banaZaten çirkin bi kızım valla biri bir yol söylese de bari güzel ciciklerim olsa,.. Silikonları yapay buluyorum anlaşılmıyor dense de ben her gördüğümü anladım şimdiye kadar o yüzden benim için bir seçenek değil. Yalvarırım yardım!!
Eki Görüntüle 2024005