Meme büyütmeden sonraki gerginlik

gulcntrn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2022
1
1
26
Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 9 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum fakat 9 gün olmasına rağmen göğüslerimde göğüs kafesimde çok kötü bir gerginlik var hele ki sabah kalktığımda sanki taş bağlamışlar gibi uyanıyorım doktoruma bu durumu sorduğumda normal olduğunu söyledi. Ama içim bir türlü rahat etmedi sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor. Bu gerginlik hissini uzun süre yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim

doktorunuza güvenin zamanla geçecek. her hasta aynı süreci yaşamıyor. geçmiş olsun.

Çok yeni henüz. Ödem vardır. Unutmayın ki bir ameliyat geçirdiğiniz vücudunuzun uyum sağlayıp iyileşmesi için zaman tanıyın.

Merhabalar arkadaşlar yaklaşık 9 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum fakat 9 gün olmasına rağmen göğüslerimde göğüs kafesimde çok kötü bir gerginlik var hele ki sabah kalktığımda sanki taş bağlamışlar gibi uyanıyorım doktoruma bu durumu sorduğumda normal olduğunu söyledi. Ama içim bir türlü rahat etmedi sanki hep böyle kalacakmışım gibi geliyor. Bu gerginlik hissini uzun süre yaşayan var mı yardımcı olursanız çok sevinirim
Normal ben şuan 15 gündeyim o göğüs üstündeki ağırlık gidiyo sadece dikislerde biraz ağrı oluyo gerginlik olarak

Merhabalar çok geçmiş olsun bende 1.5 ay önce oldum aynı gerginliği bende halen hissediyrm ama sahada azaldı sabırlı ol 2 aya kadar düzelir

Kızlar merhaba öncelikle geçmiş olsun bende meme büyütme ameliyat olmak istiyorum fakat fiyatlar çok uçuk. Nerede oldunuz fiyat nedir yardımcı olur musunuz?

Merhabalar çok geçmiş olsun bende 1.5 ay önce oldum aynı gerginliği bende halen hissediyrm ama sahada azaldı sabırlı ol 2 aya kadar düzelir
Merhaba geçmiş olsun hangi hastane ve fiyat nedir yardımcı olur musunuz?
Ben cuma günü olcam süreç hakkında bilgi veririm insallah🙏🏻
çok teşekkür ederim takipteyim umarım herşey istediğiniz gibi olur dualarım sizinle

Kist bende de var doktor raporumu görmek istedi senin de içinde rahat etsin benim de dedi. Lenf kanserinin oranı çok dusukmus ama

Merhaba benimde öyleydi bir arkadasimin ve doktorumun tavsiyesiyle bol bol ödem attitici cay tükettim agirlikli yesil cay birde 1 hafta sonra ameliyattan macha cayi tükettim aksamlari yatmadan önce laktozsuz 1 bardak süte karistirip onu ictim benim karin germede oldugu icin inanilmaz rahatlatti beni hem wc.de zorlanmadim dikislerim icin cok önemliydi ve ödemleri hizli attim suan 5 haftam bitti ne ödem ne sislik hicbiseyim yok sükür.

X