- 29 Haziran 2020
- 106
- 32
- Konu Sahibi mangokabuklari
Merhabalar bir cok masaj sekli var doktorlarin onerdigi implantlar aşağı insin diye. Siz neler yaptınız? Size ne önerildii ? Bir de dikiş izi için neler yaptınız hangi kremleri kullandınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam,ben 17. gündeyim.gecen hafta masaja ufaktan başlattı.üstlerden aşağı inmesi için biraz bastırıyorum bir de yanları ortada birleşecek şekilde yapıp 5-10 saniye bekliyorum. Günde 4/5 defan ve 2-3 dakika olacak kadar şimdilik.hala çok ödemli ve yumuşak değil.Merhabalar bir cok masaj sekli var doktorlarin onerdigi implantlar aşağı insin diye. Siz neler yaptınız? Size ne önerildii ? Bir de dikiş izi için neler yaptınız hangi kremleri kullandınız?
Merhaba. Yaklasik 80 gün oldu. Ameliyattan 1 ay sonra iz kremlerine basladim. Xeragel, noscar ve siliscar kullanıyorum. Xeragel en zor bulunani ve en etkili olani ayrica cok küçük ve pahalı. Duruma göre bu üçünü günde iki kez olacak sekilde kullaniyorum. Izlerim pembeye yaklasti umarim daha da iyi olurMerhabalar bir cok masaj sekli var doktorlarin onerdigi implantlar aşağı insin diye. Siz neler yaptınız? Size ne önerildii ? Bir de dikiş izi için neler yaptınız hangi kremleri kullandınız?
Doktorunuz masaj çnerirse yapın, önermez se yapmayın. Zaten önerirse nasıl yapacagız konusunda size gösterecektir. Herkesin masaj ihtiyacı farklıdır çünkü. Kimine gerek bile yoktur.Merhabalar bir cok masaj sekli var doktorlarin onerdigi implantlar aşağı insin diye. Siz neler yaptınız? Size ne önerildii ? Bir de dikiş izi için neler yaptınız hangi kremleri kullandınız?
Doktorunuz masaj çnerirse yapın, önermez se yapmayın. Zaten önerirse nasıl yapacagız konusunda size gösterecektir. Herkesin masaj ihtiyacı farklıdır çünkü. Kimine gerek bile yoktur.
İz kremi olarak size kantoron yagı öneririm. Büyük bir ameliyat olan karın germe oldum. Uzun bir izim vardı. Orjinal, güvenilir bir yerden iyi bir kantoron yagı alın, kullanın. İnanın o pahalı kremlerden çok daha etkili olacaktır
Merhaba benim 2 ay olacak ocak 25 ama henüz başlamayacağız dedi dr iz kremlerineMerhaba. Yaklasik 80 gün oldu. Ameliyattan 1 ay sonra iz kremlerine basladim. Xeragel, noscar ve siliscar kullanıyorum. Xeragel en zor bulunani ve en etkili olani ayrica cok küçük ve pahalı. Duruma göre bu üçünü günde iki kez olacak sekilde kullaniyorum. Izlerim pembeye yaklasti umarim daha da iyi olur
Merhaba bende 25 Aralık 2020 de oldum germe lipo meme büyütme ameliyatı şu an sadece kantoron yagi kullanıyorum bende inşallah iyi gelirDoktorunuz masaj çnerirse yapın, önermez se yapmayın. Zaten önerirse nasıl yapacagız konusunda size gösterecektir. Herkesin masaj ihtiyacı farklıdır çünkü. Kimine gerek bile yoktur.
İz kremi olarak size kantoron yagı öneririm. Büyük bir ameliyat olan karın germe oldum. Uzun bir izim vardı. Orjinal, güvenilir bir yerden iyi bir kantoron yagı alın, kullanın. İnanın o pahalı kremlerden çok daha etkili olacaktır
İnşallah, zaten kantoron iyi gelmezse inanın o kremlerde etki göstermez.Merhaba bende 25 Aralık 2020 de oldum germe lipo meme büyütme ameliyatı şu an sadece kantoron yagi kullanıyorum bende inşallah iyi gelir