• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme buyutmeden sonra koltuk altında şişlik

rach

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2014
62
5
18
İzmir
merhaba, 13 gün önce ameliyat oldum iki üç gündür koltukaltim hareket ettirdikce biraz ağrıyordu pek üstüne düşmedim. dün dokununca 1 cm çapında bir şişlik farkettim deri altında (böcek ısırığı şişliği gibi) bugun doktora sordum deodoranttan vs olabileceğini, daha sık yikamami gececegini söyledi. yine de korktum ilk defa başıma geliyor. daha önce böyle bir şey yaşayan duyan oldu mu?

merhaba, 13 gün önce ameliyat oldum iki üç gündür koltukaltim hareket ettirdikce biraz ağrıyordu pek üstüne düşmedim. dün dokununca 1 cm çapında bir şişlik farkettim deri altında (böcek ısırığı şişliği gibi) bugun doktora sordum deodoranttan vs olabileceğini, daha sık yikamami gececegini söyledi. yine de korktum ilk defa başıma geliyor. daha önce böyle bir şey yaşayan duyan oldu mu?

Slm bende 2ay önce ameliyat oldum son 3haftadır şişlik ve sertlik var benimde koltukaltımda, doktorum önemli bişey olmadığını zamanla geçecegini söyledi ilk zamanlara göre küçülmüş durumda zaten ama insan isteristemez korkuyo bende aynı korkuyu yaşadım, sanırım sık rastlanan bi durum :what:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm bende 2ay önce ameliyat oldum kullanmıyorum. r şişlik ve sertlik var benimde kolltımda, doktorum mli bişey olmadığını zamanla geçecegini söyledi ilk zamanlara göre küçülmüş durumda zaten ama insan isteristemez korkuyo bende aynı korkuyu yaşadım, sanırım sık rastlanan bi durum :what:

ben de birkaç gündür sık sık yıkıyorum ve deodorant kullanmıyorum. ağrısı da kendisi de azaldi sisligin. içim rahatladı :)

ben de birkaç gündür sık sık yıkıyorum ve deodorant kullanmıyorum. ağrısı da kendisi de azaldi sisligin. içim rahatladı :)

Sevindim cnm.. Bendede sertlik kalmadı diyebilirim çok az var,şişlik biraz var ama ilk zamanlara göre oda azalmış durumda allah başka sorun yaşatmasın :)

Back