meme büyütmeden sonra gögüste oluşan çatlaklara ne yapmalı kızlarr!

karisol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
2
0
86
İstanbul
kızlar selamlar.2 ay önce gögüs büyütme ameliyatı oldum.memelerimin büyüklüğünden inanılmaz memnunum ama 2 hafta önce falan gögüslerim çatırçatır çatlamaya başladı.doktoruma sordum mustelanın çatlak kremini sür dedi.ama pek işe yaramıyor.siz ne dersiniz?nolur yardım edin bana!tam kavuştum derken çizgi çizgi memişlerim oldu:(

ay üzüldüm canım ya. geçmiş olsun. bence dktorun söylediği kremi ya da badem yağı kullan bir an önce. çatlaklar geçer mi bilmiyorum ama yenilerini önler. çok mu büyük memişlerin neden öyle oldu cnm ya. kaç cc ? :26:

kızlar selamlar.2 ay önce gögüs büyütme ameliyatı oldum.memelerimin büyüklüğünden inanılmaz memnunum ama 2 hafta önce falan gögüslerim çatırçatır çatlamaya başladı.doktoruma sordum mustelanın çatlak kremini sür dedi.ama pek işe yaramıyor.siz ne dersiniz?nolur yardım edin bana!tam kavuştum derken çizgi çizgi memişlerim oldu:(

Merhaba karisol,

Acaba kac cc koydurttun? Bide boy kilo ne? Simdi neden catlak oldu cok merak ettim bolbol kremle nemlendir masaj yap..bende buyutucem yakinda ama kafama takildi bu catlak olayi simdi:(((
Moralini yuksek tut hersey daha guzel olucak cicislerle:))

haziranda 6 ay olacak ameliyat olalı , ayyy cok korktum simdi benimkiler de catlar mı acaba :S krem falan da hep ihmal ediyorum.nemlendirici krem kullanıyorum sadece.ayyy cok kötü . arkadaşım insallah önleyebilirisn . adına üzüldüm ama umutluyum

250 cc şer takıldı hiç de öle çok sert falan diil gögüslerim yumuşacık ve doğallar.bide vucudumun başka hiçbir yerinde çatlak yok:)allahalah hiç kimsenin başına gelmedi mi kızlar.anormal bi durum mu var acaba bende.off

Canim ben meme buyutmedim daha ama bu catlak olayi senin cilt yapindan kaynalaniordur cunku takilan protez okadar da buyuk deil hani yani...kilo alma ve hamilelikle nasil kiloyla catlaklarimiz oluyorsa seninde protez ile olmus olabilir...ayyy benim catlak olayi genetik,korktum benimde olursa die simdi:(((

250 cc şer takıldı hiç de öle çok sert falan diil gögüslerim yumuşacık ve doğallar.bide vucudumun başka hiçbir yerinde çatlak yok:)allahalah hiç kimsenin başına gelmedi mi kızlar.anormal bi durum mu var acaba bende.off

hımm evet büyük silikon da değilmiş, benim de öyle. vücudunun başka yerinde olmamaması çok garip. daha doğrusu başka yerde yokken memede çıkması garip :26: benim popomda var biraz. yatkınım yani. silikonlarım büyük olmayacak olmasına rağmen ne olur ne olmaz die ameliyat öncesi bir iki gün badem yağı ile masaj yapmıştım. anormal değil. herhalde o bölgen yatkınmış çatlağa canım ya. neyse sıkma canını sen bundan sonrasını engelle. krem yağ vb kullan bir süre.

kızlar ben ameliyattan uyandığımda göğüslerimin üzerinde resmen bi katman vardı.yağlanmıstı cok.o yağ vücudmda uzun bi süre kaldı.göğüs bölgem özellikle kalıplasmıs gibiydi.sizde böyle bisey var mıydı.benim göğüslerim catlamadı hic ve birden bire 325 cc girdi göğüslerime.sanırım bu yağdan dolayı catlamadı.ve catlama olayı genetik bi olay.doktor öyle söylemişti.

bende çok korkuyorum bu çatlak olayından
çünkü derim esnek değil
göğüs arası moraracak belli
ben bebek yağıyla masaj yapmayı düşünüyorum tabi önce ozamanın gelmesi lazım henüz 3 gün oldu dokunmaya bile korkuyorum füze gibiler

kızlar benim ilk oğlumda çatlaklarım oldu fakat yaşım çok küçüktü ilk doğumumda badem yağı sürdüm sürekli ve zaman icinde incecik beyaz çizgiler var hatta görenler senin hiç çatlamamış göğüslerim iki çocuk doğurdun diyorlar ve aslında çok çatlamıştı ikinci doğumda hiç olmadı herhalde deri esneklik kazandı sen kremini kullan birde badem yağı sür mühim olan göğüslerinin olması herşey zamanla geçer hepinizdoğum yapacaksınız yüzde seksen doğumda çatlıyor arkadaşımın annesinde yok kendinde var artık maslesef çok doğal beslenemiyoruz genetik özelliklerimiz bile bozuldu kimde ne olacağı belli olmaz sakın sıkmmayın canınızı bakim cicişlerin keyfini çıkartın:16:

ayy bir de böyle sorunlar var daha değil mi???bende operasyon düşünüyorum ve cildim çok kuru yani beni de bekleyen bi sorunnn:((

bende yaptırcm protez ama evet benim cildimde kuru bebe yağı kullanıyorum banyodan sonra.yalnız ben badem yagı kullanmayın derim.benim bildigim kadarıyla (yanlış biliyor olabilirim) tüylenme yapıyor.

Back
X