Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorun önceden bilgi vermedi mi nasıl yapacağını, ben kas altı oldum kas altının acısına en çok çekenlerdenim bilseydim o acıyı hiç düşünmezdim bile
hahahah aynen tam bir yılan hikayesi ... spor olarak plates benim sporum koşmalı zıplamalı yapmıyrm hiç.. bu sarkma herhalde 2 yıldada olmaz.. en azından 5 yıl idare etsede hevesimizi alsak.. sen iki ameliyat geçirmişin oda zor bir süreç gibi geliyor bana..
yok canım bi 10 yıl idare eder en az cunku bnmkıler 22 kılo verınce sarktı yoksa bızım sülalede bile yok sarkık meme annem 60 yasında hala dımdık eskı halıne mumkun degıl donmez senınkıde tabı sarkıkmıydı onceden bılmıyorum ama![]()
benım bir memem dıgerınden baya buyuktu ama 75ı bıle doldurmuyolardıSizdede varmı protez anlayamadım.. Benim sarkık değildi bebeğim ama dolgun ve büyük değildi.. İnşş 60 ı görürüz o kadar ileriye plan yapamıyor insan zaten![]()
neden kas üstüne alındı canım seniinki bi sorun mu oldubenım bir memem dıgerınden baya buyuktu ama 75ı bıle doldurmuyolardı
halıyle buyuk olan memem sarktı kılo verınce meme basından dıklestırme yapıldı sag memeye 325 cc protez var once kasaltı konuldu suan kasustu tam 5 aydır meme derdım bıtmedı![]()
evet canım doktorum beceremedı desem daha dogru olur cunku kendısı kasüstunde uzman snrada bnm kaslarımın sıkılıgını bahane ettıneden kas üstüne alındı canım seniinki bi sorun mu oldu
cnm ben kaçırmışımdır heralde neden ıkıncı amelıyatı oldunbenım bir memem dıgerınden baya buyuktu ama 75ı bıle doldurmuyolardı
halıyle buyuk olan memem sarktı kılo verınce meme basından dıklestırme yapıldı sag memeye 325 cc protez var once kasaltı konuldu suan kasustu tam 5 aydır meme derdım bıtmedı![]()
derken cvp yazmışsın gördüm.kas altı olunca ne gıbı bı sorun yasadın ne kadar arayla oldun ıkıncıyı.cnm ben kaçırmışımdır heralde neden ıkıncı amelıyatı oldun
canım yerıne yerlesmedı 3 ay sonra oldum 2. amelıyatıderken cvp yazmışsın gördüm.kas altı olunca ne gıbı bı sorun yasadın ne kadar arayla oldun ıkıncıyı.