Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme büyütmede kas üstünün dezavantajları??
- Konu Sahibi ciyser
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Nisan 2015
- 491
- 200
- 18
- 39
doktorun önceden bilgi vermedi mi nasıl yapacağını, ben kas altı oldum kas altının acısına en çok çekenlerdenim bilseydim o acıyı hiç düşünmezdim bile
bebeğim ben doktoruma öyle güvendimki ilk muaynede söyledi aslında bişeyler önündeki kağıda notlar aldı hatta benimle ilgili ama tabi ben anlamadım kas altımıdr kas üstümüdür o yüzden kas altını seçme şansım olmadı.. ameliyattan sonra burda okuyunca fakettim durumu ama belkide kas altına uygun değildim yada doktor zaten kolayına kaçmayı seçtiyse kılıfını uydururdu gibi:)
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
hahahah aynen tam bir yılan hikayesi ... spor olarak plates benim sporum koşmalı zıplamalı yapmıyrm hiç.. bu sarkma herhalde 2 yıldada olmaz.. en azından 5 yıl idare etsede hevesimizi alsak.. sen iki ameliyat geçirmişin oda zor bir süreç gibi geliyor bana..
yok canım bi 10 yıl idare eder en az cunku bnmkıler 22 kılo verınce sarktı yoksa bızım sülalede bile yok sarkık meme annem 60 yasında hala dımdık eskı halıne mumkun degıl donmez senınkıde tabı sarkıkmıydı onceden bılmıyorum ama
- 1 Nisan 2015
- 491
- 200
- 18
- 39
yok canım bi 10 yıl idare eder en az cunku bnmkıler 22 kılo verınce sarktı yoksa bızım sülalede bile yok sarkık meme annem 60 yasında hala dımdık eskı halıne mumkun degıl donmez senınkıde tabı sarkıkmıydı onceden bılmıyorum ama
Sizdede varmı protez anlayamadım.. Benim sarkık değildi bebeğim ama dolgun ve büyük değildi.. İnşş 60 ı görürüz o kadar ileriye plan yapamıyor insan zaten
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
benım bir memem dıgerınden baya buyuktu ama 75ı bıle doldurmuyolardıSizdede varmı protez anlayamadım.. Benim sarkık değildi bebeğim ama dolgun ve büyük değildi.. İnşş 60 ı görürüz o kadar ileriye plan yapamıyor insan zaten
halıyle buyuk olan memem sarktı kılo verınce meme basından dıklestırme yapıldı sag memeye 325 cc protez var once kasaltı konuldu suan kasustu tam 5 aydır meme derdım bıtmedı
- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
- 20 Şubat 2009
- 1.045
- 487
- 133
neden kas üstüne alındı canım seniinki bi sorun mu oldubenım bir memem dıgerınden baya buyuktu ama 75ı bıle doldurmuyolardı
halıyle buyuk olan memem sarktı kılo verınce meme basından dıklestırme yapıldı sag memeye 325 cc protez var once kasaltı konuldu suan kasustu tam 5 aydır meme derdım bıtmedı
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
evet canım doktorum beceremedı desem daha dogru olur cunku kendısı kasüstunde uzman snrada bnm kaslarımın sıkılıgını bahane ettıneden kas üstüne alındı canım seniinki bi sorun mu oldu
- 2 Mayıs 2015
- 124
- 80
- 18
cnm ben kaçırmışımdır heralde neden ıkıncı amelıyatı oldunbenım bir memem dıgerınden baya buyuktu ama 75ı bıle doldurmuyolardı
- 2 Mayıs 2015
- 124
- 80
- 18
derken cvp yazmışsın gördüm.kas altı olunca ne gıbı bı sorun yasadın ne kadar arayla oldun ıkıncıyı.cnm ben kaçırmışımdır heralde neden ıkıncı amelıyatı oldun
- 8 Ocak 2015
- 217
- 153
- 133
- 40
canım yerıne yerlesmedı 3 ay sonra oldum 2. amelıyatıderken cvp yazmışsın gördüm.kas altı olunca ne gıbı bı sorun yasadın ne kadar arayla oldun ıkıncıyı.
benim dual plan.şubat ayında ameliyat oldum.meme üstünde doku hiç yoktu ama alt kısım doku yönünden zengindi.o yüzden doktorum üst kısma kas altı, alt kısma kas üstü uyguladı.yaklaşık 4,5 ay oluyor.herhangi bir sıkıntım yok.istediğim gibi spor yapabiliyorum. sıkıntı yaşamadım şu ana dek.memelerin görünüşü de gerçekten çok iyi (geçen hafta sonu denize gittiğimde çevremdeki insanların bakışlarından teyit ettim. he he :)) ) eğer yeterli dokunuz varsa kas üstü doğru bir tercihtir. ama doktorunuzun ameliyat öncesi çok iyi muayene etmesi gerekiyor.Kas altı uygulama efsane gibi görünse de gerekmeyen durumlarda estetik görünüm açısından problem yaratabiliyor. Tercihinizi yaparken doktorunuzun muayene sonucuna da güvenin derim ben..