- 1 Mayıs 2014
- 11
- 8
- Konu Sahibi herseycokguzel
Merhaba arkadaşlar,
Siteye yeni kayıt oldum ve bir Devlet hastanesindeki meme büyütme ameliyatım ile ilgili tecrübelerimi anlatmak istedim. Belki sizlere bu konuda faydam dokunur...Çünkü devlet hastanelerinin bu konuda iyi olamayacakları ve iyi bakılamayacağımızı düşünürüz hep...
Haftalar süren araştırmalarım sonucunda ameliyat olan kişilerden de fikir alarak SAKARYA YENİKENT DEVLET HASTANESİ NDE 3 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum. Ve sonuç muhteşeeeemmm...Şöyle anlatayım:
Doktorum : BAYKURT ÖZBEY
Ücret : 2900 TL (böyle konforlu ve muhteşem diyebileceğim kalitede bir ameliyat için çok iyi bir rakam)
İşinde çok tecrübeli ve ne istediğinizi çok iyi anlayan bir doktor. Kendi ameliyatımdan bahsedecek olursam;
Benim zaten hep küçük olan göğüslerim, 2 doğumdan sonra iyice küçülüp sarkık bir hale geldi. Hep büyük memişlerim olsun istemişimdir. Şu anda güğüs altım: 75, Meme çevresi 93. Doktora ne istediğinizi çok iyi anlatın. Dr. Baykurt Özbey çok konuşkan biri değil bu yüzden size karşı ilgisiz gibi veya iyi iş çıkaramayacakmış gibi görünebilir ilk etapta. Ama inanın işini harika yapan bir doktor.
-Mentor -kas üstü-350 cc- Moderate Plus -pürtüklü yuvarlak protez kullanıldı
- İkinci günden itibaren ağrı kesici dahi almadan ayağa kalkıp her işimi görebilecek düzeye geldim. kollarımı komple havaya kaldırabiliyordum. sadece yatıp kalkarken ağrı oldu. Böyle bir ameliyatın bu kadar ağrısız geçmesi beni de çok şaşırttı çünkü bazı insanlar operasyonun çok ağrılı olduğunu söylemişlerdi.
-Hiç morluk olmadı, şişme ise minimum seviyede.
-Bana yapılan genel anestezi o kadar iyi ayarlanmıştı ki uyanırken ne mide bulantısı ne baş dönmesi ne de bir ağrı hissettim. Sanki tatlı bir uykudan uyanır gibi mutlu ve çok rahat uyandım.
-Ameliyatın ilk günü için bir refakatçi şart. Hastaneden çıkarken size son derece kaliteli ve piyasa değeri pahalı olan NUHA marka sporcu sütyeni takılıyor.
HASTANE :Bir gece kalınıyor.Hastaneyi görseniz bu nasıl devlet hastanesi dersiniz o kadar modern, temiz, çalışanlar güleryüzlü, konfor deseniz herkes size nasıl yardım edeceği konusunda maksimum özveri gösteriyor, odalarda banyo wc televizyon var manzaralı, tertemiz ve tek kalınıyor odada. Yemekler harika,Yani özel hastaneden fazlası var eksiği yok. İnternetten araştırıp resimlerine bakabilirsiniz.
-Ameliyathaneye indiğimizde ise çok modern bembeyaz ferah bir ortam ile karşılaştım. Daha önce de İstanbul da özel hastanelerde ameliyat oldum inanın ortam beni ürkütmüştü.
Velhasıl bu hastane göğüs ameliyatı olmak isteyenler ve buraya gelme imkanı olanlar için harika bir olanak. Ben çok memnun kaldım. Sorularınız varsa memnuniyetle cevaplarım.
Size güzel memikli günler diliyorum, sevgiler...