meme büyütme

_gazelle_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2013
72
10
Ameliyat olduğum ilk ay açtığım bu posta yazdığım memnuniyet msjını değiştirdim çünkü üstünden 1,5 yıl geçti ve şu an son durum hayal kırıklığı sonuç genel geçer estetik görüntüden uzak sebebi benim vücudumdan mı kaynaklı doktordan mı bilemiyorum o yüzden kimseyi yanlış yönlendirmemek adına yorumumu sildim.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun. bende uzun süredir ameliyat olmayı düşünüyorum sonunda cesaretimi topladım ve ağustos ayında olmayı düşünüyorum. şuan doktor fiyat ve sonuçlarını inceleme aşamasındayım. fiyatlar 11000 -12000 arası ve çok uçuk. siz ne kadara yaptırdınız aceba?

Ben toplam 7 bin tl verdim ömer bey e whatsapptan ulaşıp sormuştum çok bütçem yok önden yaklaşık fiyat öğrenebilir miyim diye bana indirim yapmıştı ama indirimsiz hali de medicalparkta o kadar yüksek değil ömer ekin'in wep sayfası var google a yaz oradan cep numarasını alıp sor hemen cevap veriyor yardımcı olacaktır cesaretini topladıysan hiç vakit kaybetme insan keşke daha önce yaptırsaydım diyor inan ki insanın gözünde büyüttüğü kadar zor bir süreç değil benim 1,5 ay oldu ameliyat olduğumu bile unuttum artık

Cevapladığın için çok teşekkür ederim. Ben çok pişmanım bu zamana kadar olmadığım için ama ağustosta olcam inşallah. Ömer beye hemen ulaşcam

Cevapladığın için çok teşekkür ederim. Ben çok pişmanım bu zamana kadar olmadığım için ama ağustosta olcam inşallah. Ömer beye hemen ulaşcam
Rica ederim aklıma geldikçe giriyorum foruma sormak istediğin başka bir şey olursa sor cnm

çok geçmiş olsun .hangi marka silikon taktırdınız ?

Lütfen bu posta bakarak tercih yapmayın en üstteki msjımı yani ilk msjımı silip yeniden yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…