Ankara' da güvenilir bir estetik cerrah araştıranlar için kendi deneyimimi paylaşmak istiyorum çünkü kendim de araştırmamı buradan yaptım ve doğru bir karar vermemi sağladı. Ömer Ekin adını ilk olarak bu sitede gördüm ve günlerce tüm portallarda araştırdım okuduğum güzel yorumlar sonucu başka hiçbir doktorla gidip görüşmeden direk ömer beye ulaştım ve ilk görüşme sonrası bana hissettirdiği güven duygusu ile hemen ameliyat tarihine karar verdim herşey çok hızlı gelişti ameliyattan çok fazla korktuğum için kendime fazla zaman tanımadım ne istediğimi bile tam olarak bilmiyordum damla mı yuvarlak mı kaç cc olmalı netleştirmemiştim ama zaten çok kararsız bir insan olduğum için herşeyi doktoruma bırakmaya karar vermiştim. Ömer bey ilk muayenede ben daha bir şey söylemeden nasıl olması gerektiğini direk söyledi ben sadece abartı olmasın mümkün olduğunca doğal olsun dedim. Sonuç olarak herşeyi tamamen ona bıraktım ve şu an iyi ki ona güvenmişim diyorum çünkü tam olarak istediğim görüntü buydu! kendisinin deneyimi ve zevki gerçekten olağanüstü! Ameliyatım da gayet güzel geçti hastaneden ve benimle ilgilenen tüm personelden çok memnun kaldım. Ağrı acı konusuna gelirsek benim dual plan olduğu için ilk dört gün ciddi anlamda zor geçti hatta çok fazla ne gerek vardı keşke hiç girişmeseydim bu işe dedim yalan yok ama ilk hafta bitince normal hayatıma geri döndüm şu an bir buçuk ay oldu ve inanılmaz mutluyum insanın kendine güvenini ciddi anlamda yükseltiyor çekilen tüm acılara değiyor. Kafası karışık bir şekilde forumda dönüp duranlara tavsiyem zaman kaybetmeyin göze alınamayacak kadar zor bir operasyon değil en fazla bir ay sonra tamamen normal hayatınıza döneceksiniz ve keşke daha önce yaptırsaymışım diyeceksiniz emin olabilirsiniz. Bir şeyler sormak isteyenlere yardımcı olmaya çalışırım