Meme büyütme uzun zamandır istediğim bir operasyon olmasına rağmen hep erteliyordum.Fakat DR.ÖMER EKİN Bey'le tanışana kadar...Doktorumu internet sitesinden inceledikten sonra kendisiyle ön görüşme yaptım.Vermiş olduğu bilgiler net ve açıklayıcı olduğu için hemen ameliyata karar verdim.Görüştüğüm ilk doktordu içimde bazı korku ve endişelerim vardı.Lakin DR. ÖMER EKİN Bey'le ilk görüşmemizde kendisi bir cerrah değilde insanların içine kadar işleyen piskoterapist gibiydi.Çok içten samimi sıcak kanlı oluşu bütün korkularımı unutturdu içimi rahatlattı.Kafamdaki bütün soru işaretleri DR.ÖMER EKİN Bey'le ilk tanışmamızda uçup gitti.Ona çok güvenip karar verdim."26.06.2018 MEDİCAL PARK HASTANESİ" Ameliyat son derece başarılı ve mükemmel geçti.Ameliyattan sonra olumsuz en ufak bir sorun yaşamadım.Hastalara ve işine verdiği değer son derece titiz ve çok başarılı...DR.ÖMER EKİN harika bir cerrah, mükemmel bir insan,ve çok yetenekli bir doktor.Hocamız harikalar yaratıyor.Kısa sürede çok hoş ve sağlıklı bir görüntüye kavuştum.Kendi adıma çok mutluyum ve çok memnun kaldım.DR ÖMER EKİN başarılarının daim olması dileğiyle...Tüm ekibine çok teşekkür ederim.İyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizi saygı ve sevgilerimle.Bundan sonra kesinlikle DR. ÖMER HOCAM tek adresim olacak.Çok minnettarım!