Meme büyütme yardım!!

image.jpeg

Ters oldu ama hemen hemen sekli belli damla asagiya dogru daha dolgun ve benimkisi biraz büyük ben öyle istemistim yarim kiloya yakin tanesi

merhaba,sonbaharda düğünüm var ve nişanlım beni hep dolgulu sutyenlerle gördü,acilen meme büyütme ameliyatı olmam lazım,tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var,1.60 boyunda ve 50 kiloyum,üst kısmım çok ince,hangi tekniği ve silikonu tercih edersem daha doğal olur bilgisi olanlar yardım edebilir mi lütfen??

Merhabalar., ben İstanbul da yaşayan bir akademisyenim.Ben ağıstos 2014 te meme protezi ameliyatı oldum. Ancak ameliyattan sonra çok fazla ağrım oldu. Doktor geçeceğini söylese de ağrılarım ve şişliklerim 6 ay gibi bir Zaman bana kök söktürdü . O kadar çok pişman oldum ki anlatamam. Hem param hem sağlığımdan olduğumu hissettim . Düzenli spor yapan biri olarak 295 cc bana çok ağır gelmeye , Hiçbirşey yapmak istememeye başladım . O kadar ki sporu bıraktım , evde iş dahi yapmak istemez oldum , dahası göğüslerimi de hissetmiyordum . Adet dönemleri çok daha fazla ağrım oluyor ,ağrı kollarıma kadar iniyordu , ben bu ameliyata giderken çok araştırma yaptım , hem de göğüslerimde çok büyük bit değişiklik olmadı boyut olarak , sadece biraz daha diktiler.Öyle araştırmak filan işe yaramıyor , çünkü memnuniyet sanırım kişiden kişiye değişiyor . Çok mutluyum, hissetmiyorum bile diyenlere gıpta etmekle birlikte inanın şaşırıyorum .Neyse lafı uzatmayım, ben bir sene sonra çıkarttım, çünkü ben ve vücudum yabancı bir cismi benimseyemedik...inanın çok sıkıntılı Zamanlar yaşadım, üstelik de çok ünlü ve işinin ehli birime yaptırmıştım . Bidaha asla öyle birşeye kalkışmam, çok rahatsız edecek bir durumunuz yoksa yaptırmayın derim.

X