Meme büyütme yaptıranlar

Baya bir dokunuz varmış.Benim 70 destekliyi doldurmuyor.Evlenince daha çok psikolojimi bozmaya başladı.Yaptırcam ama silikonun vücuduma zarar vermesinden korkuyorum
Hiç öyle düşünme emin ol yediğimiz o paketli ürünler bile silikondan daha zararlı.Sadece doktor seçimini doğru yapmak gerekiyor.Örneğin ilerde emzirme düşünüyorsan kas üstü tercih etmemelisin.Bu konuda çok sanslı olduğumu düşünüyorum Sürecim o kadar güzel ki çok memnunum

Güldürdünuz beni herkes farklı oluyor dediğim gibi ben biraz kendi işini kendi görmeyi seven biri olduğum için ben kendim hallederim tek başıma yeterim modundayim onun da gücüyle hiç ameliyat olmamış gibi atlattım. Bugün tam 28 gün olmuş ama dikislere krem surmesem unutacağım ameliyat olduğumu

Bandaj derken ! Çoğu insan bandaj diyor ama bana hiç bandaj takılmadı ameliyattan çıktığımdan beri sadece medikal südyen takıyorum ben . Bir de dikiş yerlerimde su geçirmez bant takılı sadece
Açıkçası neden takılıydi bende bilmiyorum 5 gün kadar kaldı sonra çıkardılar. Bandaj dediğim beyaz pansuman bantları ile sağdan soldan sarmislardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…