Meme büyütme yaptıranlar

Baya bir dokunuz varmış.Benim 70 destekliyi doldurmuyor.Evlenince daha çok psikolojimi bozmaya başladı.Yaptırcam ama silikonun vücuduma zarar vermesinden korkuyorum 😶
Hiç öyle düşünme emin ol yediğimiz o paketli ürünler bile silikondan daha zararlı.Sadece doktor seçimini doğru yapmak gerekiyor.Örneğin ilerde emzirme düşünüyorsan kas üstü tercih etmemelisin.Bu konuda çok sanslı olduğumu düşünüyorum Sürecim o kadar güzel ki çok memnunum

Ya 40 kez maşallah ben ameliyat olalı beş hafta oldu tam,halen eşim temizliyor evi her hafta sonu dip köşe kaldırıyor ,hafta içi ikimizde evde değiliz zaten akşamdan akşama temiz kullanıyoruz mutfak vs sadece ama hiç işe elimi sürmüyorum bulaşık makinesi yerleştirmek dışında. Eşim de yaptırmıyor. Ağrım yok ama dikişler olduğu için korkuyoruz halen ağırlık temizlik vs yapmıyorum. Ki ben 5. Güne kadar ağlıyordum resmen geceleri 5. Günden sonra rahatladım ,bir hafta tek banyo yapamadım yardımla.Siizinkini okurken utandım kendimden ben de ne çıt kırıldımmısım:) ama korkuyorum 3 aya kadar da yapmam temizlik filan 😂 allahtan eşim titiz :) ama vallahi size maşallah bravo
Güldürdünuz beni 😀 herkes farklı oluyor dediğim gibi ben biraz kendi işini kendi görmeyi seven biri olduğum için ben kendim hallederim tek başıma yeterim modundayim😊 onun da gücüyle hiç ameliyat olmamış gibi atlattım. Bugün tam 28 gün olmuş ama dikislere krem surmesem unutacağım ameliyat olduğumu 😊

Bandaj derken ! Çoğu insan bandaj diyor ama bana hiç bandaj takılmadı ameliyattan çıktığımdan beri sadece medikal südyen takıyorum ben . Bir de dikiş yerlerimde su geçirmez bant takılı sadece
Açıkçası neden takılıydi bende bilmiyorum 5 gün kadar kaldı sonra çıkardılar. Bandaj dediğim beyaz pansuman bantları ile sağdan soldan sarmislardi 😊

X