Meme büyütme sonrası neler yaşadığımı anlatayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun.Nasıl karar verdiniz yaptırmaya.Öncesinde dokunuz var mıydı?Aslında yorum yapmak icin erken olduğunu düşünüyorum ama korkan arkadaşlar için biraz cesaret vermek isterim.
Yıllardır korkumdan yaptiramadigim meme büyütmeyi 35 yaşında gerçekleştirdim keşke çok daha önceden yaptirsaydim bu kadar gecikmeseydim ama öncelikle söyleyeyim herkesin acı eşiği farklı kimisi çok ağır geçirirken kimisi benim gibi rahat atlatıyor.
380 CC arion protez kullanıldı aslında göğüs capim küçüktü ama doktorumla 380 CC de karar verildi.
1. Gün (cuma) saat 12 de büyük stres ve korkuyla ameliyata girdim anlatılanlardan çok korkuyordum saat 2 de ameliyattan çıkıp odaya getirildim hiç bir acı agri yoktu zaman sonra arkadaşımın desteğiyle kalkıp tuvalete gittim kendim serumu tutarak ihtiyacımı karsiladim dönüşte biraz basım döndü sonrasında uyumuşum. Uyandığımda tek başıma karın kasimi kullanarak kalktım ve lavaboya gittim. İlk gün narkozun etkisiyle ağrı acı olmadığını düşündüm ve gayet rahat bir gece geçirdim.
2. Gün ( ctesi) yine kendi ihtiyaçlarımı kendim karşıladım hastaneden çıkarken kıyafetlerimi değiştirdim ayakkabımı corabimi tek başıma giydim. Hastane çıkışı AVM ye giderek yeni sütyen aldım eve geldim çantamı boşalttım çamaşır yikattim kuruttum katladim yerleştirdim.Bardak alırken düşürdüm süpürge açıp mutfak süpürdum. Ziyarete gelen arkadaşlarıma kahve yaptım rutin işlerime devam ettim yani.
3. Gün (Pazar) dinlenmeye devam ettim yalnız yaşıyorum kendim yatıp kalkmaya yemeğimi hazırlamaya devam ettim. Saçımi eğilerek yıkadım sonrada göğüs altımdan itibaren yıkadım.
4. Gün (ptesi) araba kullanarak işime gittim masa başı çalışıyorum rahatlıkla rutin işlerime devam ettim ve kimse ameliyat olduğumu anlamadı.
Gelişmelerden haberdar edeceğim sormak istediğiniz sorular olursa seve seve cevaplarım. şuan göğüslerim aşırı şiş ve bandajli neredeyse ağzıma degecekler kötü bir görüntü var 2 hafta sonra ancak ödem atıp yumuşamaya ve cebe inmeye baslayacaklarmis. tek hissettiğim his gerginlik yarın bandajlar çıkacak biraz rahatlama olacağını düşünüyorum.
2 yıl önce karar verip bı turlu yaptiramadim korkumdan en sonunda karar verip yaptırdım. Dediğim gibi şuan gerginlik dışında ameliyat olduğuma dair hiç bir ağrım acım yok ama görüntü çok kötü göğüs capim dardı dokum vardı ve kas kutlem fazlaydı bu sebeple göğüs üstü aşırı ödem yaptı uç kısmı sivri kaldı 2 ay sonra güzel bı görüntüye geçmeye başlayacak umuduyla fazla takilmamaya çalışıyorum. Sonucunun nasıl olacağını şuan on göremedigim için doktor ismi vererek tavsiyede bulunmak istemiyorum. Bı kaç ay sonra gerçekten hayal ettiğim görüntüye kavusursam seve seve doktor ismi veririm.Çok geçmiş olsun.Nasıl karar verdiniz yaptırmaya.Öncesinde dokunuz var mıydı?
Nerede ve hangi doktora ameliyat oldunuz.Psikolojik olarak nasıl hissediyorsunuz en önemlisi.Ben de çok istediğim için merak ettiğim çok şey var açıkçası
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur .Ben de silikonun zararlarından korkuyorum nedense.Doktorunuz bu konuda ne dedi2 yıl önce karar verip bı turlu yaptiramadim korkumdan en sonunda karar verip yaptırdım. Dediğim gibi şuan gerginlik dışında ameliyat olduğuma dair hiç bir ağrım acım yok ama görüntü çok kötü göğüs capim dardı dokum vardı ve kas kutlem fazlaydı bu sebeple göğüs üstü aşırı ödem yaptı uç kısmı sivri kaldı 2 ay sonra güzel bı görüntüye geçmeye başlayacak umuduyla fazla takilmamaya çalışıyorum. Sonucunun nasıl olacağını şuan on göremedigim için doktor ismi vererek tavsiyede bulunmak istemiyorum. Bı kaç ay sonra gerçekten hayal ettiğim görüntüye kavusursam seve seve doktor ismi veririm.
Geçmiş olsun ben de oldum 325 cc mentor high profil takıldı 11.gün şu an benim de çok yukarda protezlerim canım sıkılıyor.Size masaj verdi mi doktorunuz?bana silikonu aşağı doğru parmak uçlarımla ittirmem söylendi çok irrite ediyor ve sol meme ucum çok acıyorMeme büyütme sonrası neler yaşadığımı anlatayım
Geçmiş olsun .Güzel günlerde kullanın.Ben de olmak istiyorum.Öncesnde dokunuz var mıydı ve nasıl karar verdinizGeçmiş olsun ben de oldum 325 cc mentor high profil takıldı 11.gün şu an benim de çok yukarda protezlerim canım sıkılıyor.Size masaj verdi mi doktorunuz?bana silikonu aşağı doğru parmak uçlarımla ittirmem söylendi çok irrite ediyor ve sol meme ucum çok acıyor
Teşekkür ederim.Benim biraz meme dokum vardı.80 b destekli kullanıyordum.Aslında hep düşünüyordum bebek emzir ondan sonra yaptır dediler ama 34 yaş oldum artık daha ne kadar beklicem dedim.Kendim de hemşireyim tanıdık doktor ve ameliyathane hemşiresi arkadaşım vardı.Aniden karar verdim.Geçmiş olsun .Güzel günlerde kullanın.Ben de olmak istiyorum.Öncesnde dokunuz var mıydı ve nasıl karar verdiniz
Geçmiş olsun bende 380 cc takılı ama sanki küçük geliyor gözüme size de öyle oluyor mu? Şuan aşırı şiş üst kisimlar eğer onlar ödem ise inince hiç bişey kalmayacak gibi hissediyorum ben henüz doktorumu görmedim 2. Haftamda gideceğim sanırım o zaman masaj verecektir. Ben çatlak oluşmaması için pansuman yaparken nemlendirici ve kantaron yağı sürüyorum. Göğüs uclarimda ufak sızlama var ona da kantaron sürüp uçlarına makyaj pedi koyuyorum bu sayede sütyen surtmuyor uçlara rahat ediyorumGeçmiş olsun ben de oldum 325 cc mentor high profil takıldı 11.gün şu an benim de çok yukarda protezlerim canım sıkılıyor.Size masaj verdi mi doktorunuz?bana silikonu aşağı doğru parmak uçlarımla ittirmem söylendi çok irrite ediyor ve sol meme ucum çok acıyor
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun sabah sol alt mememde çok ağrım oldu ağrı kesiciyle geçti 11. Gün doktora kontrole de gittim normal olduğunu söyledi sol memem küçüktü protez sağa göre sol da daha inmiş gerginlik yapıyormuş bephantene sür dedi.Büyüklüğe gelince bana da küçük geliyor ama korseyi çıkarınca ideal bence hele ki çok küçük göğsünüz varsa 400 den fazlası çok fazla gerginlik doku harabiyeti demek büyük slikonun çok fazla kontrendikasyonları var ilerde memnun kalmazsanız büyük taktırırsınız hem genişlemiş olur açılan cep kaldırır o zaman.Benim boyum 162cö 350 cc den fazlası karikatür gibi olursun dedi başka bir doktor da bu doktorum da aynısını dedi.Eğer 170 den fazla boyunuz varsa büyük slikon kaldırır.Geçmiş olsun bende 380 cc takılı ama sanki küçük geliyor gözüme size de öyle oluyor mu? Şuan aşırı şiş üst kisimlar eğer onlar ödem ise inince hiç bişey kalmayacak gibi hissediyorum ben henüz doktorumu görmedim 2. Haftamda gideceğim sanırım o zaman masaj verecektir. Ben çatlak oluşmaması için pansuman yaparken nemlendirici ve kantaron yağı sürüyorum. Göğüs uclarimda ufak sızlama var ona da kantaron sürüp uçlarına makyaj pedi koyuyorum bu sayede sütyen surtmuyor uçlara rahat ediyorum
Baya bir dokunuz varmış.Benim 70 destekliyi doldurmuyor.Evlenince daha çok psikolojimi bozmaya başladı.Yaptırcam ama silikonun vücuduma zarar vermesinden korkuyorum
Benim özgüvenimi çok etkiliyo valla .Destekli sütyen kullanmaktan bıktım.Özgüvenim yerine gelsin istiyorum.Sadece silikonun vücuduma zarar vermesinden korkuyorumKüçükmüş gerçekten meme gerçekten kadınlığın en önemli simgelerinden cinsellikte de özgüven veriyor karşıya da bu yansıyor yaptırın bence ama söyleyim kişiden kişiye değişebilir tabi ama küçük göğüslere kas altı protez konuyor ve kas altı gerçekten çok ağrıyor bunu göze alarak olun psikolojik olarak hazırlayın kendinizi ben hazırlamamıştım zorlandım.1 aya kadar ağrım geçtikçe iyi ki olmuşum diyeceğim bunu da çok iyi biliyorum güzellik çok zahmetli maalesef
Zararı konusunda biraz araştırma yaptım damla modeli pürtüklü olduğu için tavsiye edilmiyor yuvarlak model daha güvenli deniyor kayma da yapmıyormuş.Vücuda uyumlu üretiliyor benim çenemde de slikon var 4 yıldır artık vücudumun bir parçası gibi oldu.20 yıldır meme protezli tanıdığım var hiç bir sorun yaşamadı.Protezlerin üzerinde zamanla kapsül oluşuyor artık vücut benimsiyor bu yüzden zararı yok deniyor.Benim özgüvenimi çok etkiliyo valla .Destekli sütyen kullanmaktan bıktım.Özgüvenim yerine gelsin istiyorum.Sadece silikonun vücuduma zarar vermesinden korkuyorum
Ya 40 kez maşallah ben ameliyat olalı beş hafta oldu tam,halen eşim temizliyor evi her hafta sonu dip köşe kaldırıyor ,hafta içi ikimizde evde değiliz zaten akşamdan akşama temiz kullanıyoruz mutfak vs sadece ama hiç işe elimi sürmüyorum bulaşık makinesi yerleştirmek dışında. Eşim de yaptırmıyor. Ağrım yok ama dikişler olduğu için korkuyoruz halen ağırlık temizlik vs yapmıyorum. Ki ben 5. Güne kadar ağlıyordum resmen geceleri 5. Günden sonra rahatladım ,bir hafta tek banyo yapamadım yardımla.Siizinkini okurken utandım kendimden ben de ne çıt kırıldımmısım:) ama korkuyorum 3 aya kadar da yapmam temizlik filan allahtan eşim titiz :) ama vallahi size maşallah bravoAslında yorum yapmak icin erken olduğunu düşünüyorum ama korkan arkadaşlar için biraz cesaret vermek isterim.
Yıllardır korkumdan yaptiramadigim meme büyütmeyi 35 yaşında gerçekleştirdim keşke çok daha önceden yaptirsaydim bu kadar gecikmeseydim ama öncelikle söyleyeyim herkesin acı eşiği farklı kimisi çok ağır geçirirken kimisi benim gibi rahat atlatıyor.
380 CC arion protez kullanıldı aslında göğüs capim küçüktü ama doktorumla 380 CC de karar verildi.
1. Gün (cuma) saat 12 de büyük stres ve korkuyla ameliyata girdim anlatılanlardan çok korkuyordum saat 2 de ameliyattan çıkıp odaya getirildim hiç bir acı agri yoktu zaman sonra arkadaşımın desteğiyle kalkıp tuvalete gittim kendim serumu tutarak ihtiyacımı karsiladim dönüşte biraz basım döndü sonrasında uyumuşum. Uyandığımda tek başıma karın kasimi kullanarak kalktım ve lavaboya gittim. İlk gün narkozun etkisiyle ağrı acı olmadığını düşündüm ve gayet rahat bir gece geçirdim.
2. Gün ( ctesi) yine kendi ihtiyaçlarımı kendim karşıladım hastaneden çıkarken kıyafetlerimi değiştirdim ayakkabımı corabimi tek başıma giydim. Hastane çıkışı AVM ye giderek yeni sütyen aldım eve geldim çantamı boşalttım çamaşır yikattim kuruttum katladim yerleştirdim.Bardak alırken düşürdüm süpürge açıp mutfak süpürdum. Ziyarete gelen arkadaşlarıma kahve yaptım rutin işlerime devam ettim yani.
3. Gün (Pazar) dinlenmeye devam ettim yalnız yaşıyorum kendim yatıp kalkmaya yemeğimi hazırlamaya devam ettim. Saçımi eğilerek yıkadım sonrada göğüs altımdan itibaren yıkadım.
4. Gün (ptesi) araba kullanarak işime gittim masa başı çalışıyorum rahatlıkla rutin işlerime devam ettim ve kimse ameliyat olduğumu anlamadı.
Gelişmelerden haberdar edeceğim sormak istediğiniz sorular olursa seve seve cevaplarım. şuan göğüslerim aşırı şiş ve bandajli neredeyse ağzıma degecekler kötü bir görüntü var 2 hafta sonra ancak ödem atıp yumuşamaya ve cebe inmeye baslayacaklarmis. tek hissettiğim his gerginlik yarın bandajlar çıkacak biraz rahatlama olacağını düşünüyorum.