Merhaba kizlar 1haftadir meme protezi yapdim yapmaz olaydim.agirlik rahtsiz gecer ama istemiyorum bu memeyi eskiden memem sudyensiz duzdu ama sudyen takdiginda dolgulu gibi gozukuyodu.Neyse depresyona girdim yapdirdim.Inanin berbat biseymis cikartdiricam ve cok pismanim niye pismansin cikarma demeyin kararliyim.ama bi sey onemli benim icin kas alti yapmis ve cikarirken zaten duzdum ama etliydi ellersem kendi gogusumu anlarim.simdi amelyat yaparken icinin etini cikariyormi yoksa kendi memenizin icinemi sokuyolar yani icinde bi seyi kesmiyolar dimi.ben bildigim kadar doktora sordum evet eski haline donucek dedi ama umursamaz doktor
yani cikaran olmusmu ve cok agrili mi agri gecer ama kendi gogusumun icinden bi sey cikarmismi acaba diye kafayi yiyicem.bide dikis yeni iyilessin sonra gel dedi ustelik ayni ucret vericem son parami yani.yapanlar cikaranlar erken vazgecen oldumu ici kendi memeniz kalmismi yani
yani cikaran olmusmu ve cok agrili mi agri gecer ama kendi gogusumun icinden bi sey cikarmismi acaba diye kafayi yiyicem.bide dikis yeni iyilessin sonra gel dedi ustelik ayni ucret vericem son parami yani.yapanlar cikaranlar erken vazgecen oldumu ici kendi memeniz kalmismi yani