• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme büyütme ve liposuction icin doktor tavsiyeleriniz

Merhabalar
ben mart ayında liposuction yaptırdım. en başta gerçekten insanın duruşunu, psikolojisini düzeltmesine yardımcı oluyor.
tabiki yapan doktor çok çok önemli. ben Dr. Özge Ergün'e yaptırdım. Kendisi şubat ayında da kuzenimin göğüslerini, bir arkadaşımın da burnunu yapmıştı.
merak eden arkadaşlara özelden fotoğraflarımızı da gönderebilirim.
hepimiz çok memnunuz.

keşke hiç beklemeden, yıllar önce yaptırsaymışız diye düşünüyoruz şimdi.

Merhaba hatunlar :)

Ben 32. yasinda boyum 1.61 kilom 60 :) meme büyütme ve yag aldirtmak istiyorum. Bana iyi ve memnun kaldiginiz doktorlari tavsiye edermisiniz.

Kendim yurtdisinda yasiyorum ve okudugum kadariyla Dr. naci beyden memnun kalan cok :) Bende hemen resimlerimi cektim ve kendisine gönderdim. Hemen geriye cevap geldi ve fiyat olarak biraz pahaliydi .. cok iyi bir doktor oldugundan süphem yok ama o verdigi fiyat icin benim daha coooookk calismam gerek :KK43:

Bana memnun kaldiginiz doktoru ve fiyat konusunda bilgilendirirmisiniz ??

Cevaplarinizi heycanla bekliyorum :)

konusunda uzman ve yılların tecrübesi olan estetik cerrah İsmail Büyükçayır'ın kliniğine gidebilirsiniz. web sitesini ziyaret edip hakkında bilgi alabilir ve arayarak randevu alabilirsiniz. Estetik ile ilgili her konuda açık ve net cevaplar alabilirsiniz. Ben hem göğüs dikleştirme hemde karın gerdirme ameliyatı oldum 2008 senesinde. memnun kaldım ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara'da yaşıyorum. 1.5 sene önce doğum yaptım. Bebeğimi 7 ay emzirdim. Göğüslerim çok sarktı ve göğüs toparlama ameliyatı olmayı düşünüyorum. İnternet'ten araştırdım ve İstanbul'da yaşayan bir arkadaşım Dr. Özge Ergün'ü tavsiye etti. O da göğüs ameliyatı yaptırmış. İnternet'ten doktoru araştırdım. Çok tecrübeli olduğunu gördüm. Muayeneye gittim ve memnun kaldım. İki hafta sonra ameliyat randevum var ve çok heyecanlıyım.

Merhaba Derya Uzun,
göğüs ameliyatını yapıldı mı? memnun kalıp kalmadığını merak ediyorum.
Dr. Özge Ergün daha önce göğüsleri küçük olan kuzenime silikon takmıştı.
ama göğüs toparlama farklı bir ameliyat olduğundan, bu konuda da başarılı mı merak ediyorum.
çünkü benim de yakın zamanda böyle bir ihtiyacım olabilir.

Ankara'da yaşıyorum. 1.5 sene önce doğum yaptım. Bebeğimi 7 ay emzirdim. Göğüslerim çok sarktı ve göğüs toparlama ameliyatı olmayı düşünüyorum. İnternet'ten araştırdım ve İstanbul'da yaşayan bir arkadaşım Dr. Özge Ergün'ü tavsiye etti. O da göğüs ameliyatı yaptırmış. İnternet'ten doktoru araştırdım. Çok tecrübeli olduğunu gördüm. Muayeneye gittim ve memnun kaldım. İki hafta sonra ameliyat randevum var ve çok heyecanlıyım.

Merhaba Derya Uzun,
göğüs ameliyatını yapıldı mı? memnun kalıp kalmadığını merak ediyorum.
Dr. Özge Ergün daha önce göğüsleri küçük olan kuzenime silikon takmıştı.
ama göğüs toparlama farklı bir ameliyat olduğundan, bu konuda da başarılı mı merak ediyorum.
çünkü benim de yakın zamanda böyle bir ihtiyacım olabilir.

Back