Mesaj sayısı 13
Mesaj sayısı 14
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesaj sayısı 13
Mesaj sayısı 14
Mesaj sayısı 15
Mesaj sayısı 16
Mesaj sayısı 17
Mesaj sayısı 18
Mesaj sayısı 19
Mesaj sayısı 20
Mesaj sayısı 21
Mesaj sayısı 22
Mesaj sayısı 23
Mesaj sayısı 24
Mesaj sayısı 25
Merhaba hatunlar :)
Ben 32. yasinda boyum 1.61 kilom 60 :) meme büyütme ve yag aldirtmak istiyorum. Bana iyi ve memnun kaldiginiz doktorlari tavsiye edermisiniz.
Kendim yurtdisinda yasiyorum ve okudugum kadariyla Dr. naci beyden memnun kalan cok :) Bende hemen resimlerimi cektim ve kendisine gönderdim. Hemen geriye cevap geldi ve fiyat olarak biraz pahaliydi .. cok iyi bir doktor oldugundan süphem yok ama o verdigi fiyat icin benim daha coooookk calismam gerek
Bana memnun kaldiginiz doktoru ve fiyat konusunda bilgilendirirmisiniz ??
Cevaplarinizi heycanla bekliyorum :)
Ameliyata karar vermek için en önemli şey güven Bu yüzden Ali Murat Akkuş a bir bakın derimArkadaslar ne olur yardim edin ???
Ankara'da yaşıyorum. 1.5 sene önce doğum yaptım. Bebeğimi 7 ay emzirdim. Göğüslerim çok sarktı ve göğüs toparlama ameliyatı olmayı düşünüyorum. İnternet'ten araştırdım ve İstanbul'da yaşayan bir arkadaşım Dr. Özge Ergün'ü tavsiye etti. O da göğüs ameliyatı yaptırmış. İnternet'ten doktoru araştırdım. Çok tecrübeli olduğunu gördüm. Muayeneye gittim ve memnun kaldım. İki hafta sonra ameliyat randevum var ve çok heyecanlıyım.