Şuan inanılmaz bir ağrıyla uyandım hemşireyi çağırdım (vicdanı olmayan severek işini yapmayan kişiler sağlıkçı olmasın biz zorla olun demiyoruz ) dren yerim çok acıyor pişmanlık içince acı içinde kıvranıyorumDurumunuz ne oldu çok geçmiş olsun
Bende dün oldum şu an gayet iyiyim acaba doktorunuz mu bir hata yaptıŞuan inanılmaz bir ağrıyla uyandım hemşireyi çağırdım (vicdanı olmayan severek işini yapmayan kişiler sağlıkçı olmasın biz zorla olun demiyoruz ) dren yerim çok acıyor pişmanlık içince acı içinde kıvranıyorum
Onlar mükemmel olur mu sorun bizde biz iyi bakmayız biz dikkat etmeyiz ve doktorum prof ama işi kesinlikle meme değilBende dün oldum şu an gayet iyiyim acaba doktorunuz mu bir hata yaptı
Devlette nasıl oluyor pek bilgim yok umarım hemen iyileşirsinizOnlar mükemmel olur mu sorun bizde biz iyi bakmayız biz dikkat etmeyiz ve doktorum prof ama işi kesinlikle meme değil
Nasıl oldunuzOnlar mükemmel olur mu sorun bizde biz iyi bakmayız biz dikkat etmeyiz ve doktorum prof ama işi kesinlikle meme değil
Günaydın canım çok geçmiş olsun ben hala sıkıntı içerisindeyim düzelemedim enfeksiyon ile başım dertteBen de tüberöz meme anormalisinden 400cc kas altı taktırdım + dikleştirme de var. Çok zor bir meme tipi olduğu için doktorum tüm olasılıkları bana başından anlattı.8saatlik ameliyat sonrası İnanılmaz ağrı çektiğim bir hafta geçirdim, 2.günümde küfürler ede ede meme yaptırmak isteyen tanıdıklarıma bağırıyordum. Zaten benim sürecim çok kolay geçti hemen ayaklandım diyen kimseye de inanmıyorum bence büyük bir dümen. Bugün 13.günüm işe başladım ağrım çok kalmadı aslında ama vücuduma ağır geldi heralde protezler sırtıma omzuma ağrı yapıyor ayakta durunca. Ben aynı zamanda 360 liposuction ve bişektomi de yaptırdım kombine ameliyattı sağ olsun memelerimin acısı sayesinde diğerlerini ruhum duymadıneyse şükür atlatıyoruz. Sen nasıl oldun zaman geçmiş üstünden ?
Doktorun ne diyor peki ? Çok zor bir durum gerçekten neyden kaynaklanıyor acabaGünaydın canım çok geçmiş olsun ben hala sıkıntı içerisindeyim düzelemedim enfeksiyon ile başım dertte
Bu enfeksiyonu vücudun kurutacak diyor ve 27 şubattan beri 3 bin mg antibiyotik kullanıyorum bunun tam bir haftası hem oral hem damar yolundan verilen antibiyotik yarın yine kontrol var vucud davam ederse her ne kadar istemesem de o zaman tekrar müdahale diyor Allah korusun psikolojik olarak yorulmuş durumdayımDoktorun ne diyor peki ? Çok zor bir durum gerçekten neyden kaynaklanıyor acaba
Çook geçmiş olsun nasıl geçti muayeneBu enfeksiyonu vücudun kurutacak diyor ve 27 şubattan beri 3 bin mg antibiyotik kullanıyorum bunun tam bir haftası hem oral hem damar yolundan verilen antibiyotik yarın yine kontrol var vucud davam ederse her ne kadar istemesem de o zaman tekrar müdahale diyor Allah korusun psikolojik olarak yorulmuş durumdayım
3 ameliyatımıda oluyorumÇook geçmiş olsun nasıl geçti muayene
Merhaba öncelikle geçmiş olsun, şimdi nasılsınız? Ben de 29 martta ameliyat olacağım 375-400 cc istedim ama sanki 400-425 daha iyi diye düşünüyorum siz kaç cc yağtırdınız ve memnun musunuz?Bende dün oldum şu an gayet iyiyim acaba doktorunuz mu bir hata yaptı
Şuan saat 11 de 3 ameliyatımdan çoktım çıkar tak. Çıkar tak yaşlama oldu benim kesinlikle memnun değilimMerhaba öncelikle geçmiş olsun, şimdi nasılsınız? Ben de 29 martta ameliyat olacağım 375-400 cc istedim ama sanki 400-425 daha iyi diye düşünüyorum siz kaç cc yağtırdınız ve memnun musunuz?
Çok geçmiş olsun, umarım iyi olurusunuz.Şuan saat 11 de 3 ameliyatımdan çoktım çıkar tak. Çıkar tak yaşlama oldu benim kesinlikle memnun değilim
Kesinlikle devlet hastanesi tavsiye etmiyorum cc de omuz genişliğiniz le alakalı bazen doktorun tahmini bile tutmuyor benim burnumdan geldiği için artık heves kalmadı bende şimdiden size de geçmiş olsunÇok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun, umarım iyi olurusunuz.
Çok çok geçmiş olsun. Okurken gerçekten çok üzüldüm. Umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursunKesinlikle devlet hastanesi tavsiye etmiyorum cc de omuz genişliğiniz le alakalı bazen doktorun tahmini bile tutmuyor benim burnumdan geldiği için artık heves kalmadı bende şimdiden size de geçmiş olsun