- Konu Sahibi pinkpanter33
-
canım benim korkmana gerek yok ,aslında bende yarın olacam ama güçlü ve istekli olman senin psikolijin için önemli iyi düşün iyi olsunmemnun kalan kızlar lütfen bana ulaşın bende bilgi topluyorum,korkuyorum(
bende gögüslerimi büyütmek istiyorum hiç yok gibiler((((
dün ameliyat oldum kızlar ...hastanem ve tüm ekip çok iyiydi....DR da bir o kadar iyidi..burun operasyonum sonucunda dün alnım dahil gözzüm ve yanaklarım mosmor oldu ama dr nin önerdiği bir krem aldım ve annem sürekli uyguladı şimdi sadece göz çevremde morluk var tıpkı mor far sürülmüş gibi )alnım hafif şiş yanaklarımda şiş ama zerre kadar ağrım yok çok rahatım....Göğsüme gelince işte bu çok zor bir süreç ilk gün 2 ağrı kesici yaptılar ama nafile sadece azalıyordu,bugünse çok daha rahatım derimde inanılmaz bir gerilme var sırtımda bile hissediyorym...hala direnler takılı duruyor salı günü tekrar hastaneye gidip burundaki tamponlar ve direnler çıkacak...mutlumuyum çoooooook ama bu 15 güz zor geçecek göğüslerim için... )
Senin ameliyatın yapılalı 2 ay olmuş bu süreci nasıl atlattın tatlım....:)
canım benim 1 ay oldu inanılmaz rahatım ilk 10 gün zordu benim için ama ondan sonra normal hayatıma döndüm acı macı yok şekil çok iyi sadece biraz sert ama o da masajla bayağı yumuşadıbende ayni soruyu sana sormak istiorum aslinda, ben haftaya ameliyat olucam ve sanirim senin 1 ay olmus ameliyatindan bu yana,suan durumun nedir, hareket rahatligini hissiyatini cok merak ediyorum. ameliyatimdan 25 gun sonra bodruma arkadasimin dugunune gidecegim uzun araba yolculugunu, dugun kosturmacasini kaldirabilecek miyim cok merak ediorum.
canım benim 1 ay oldu inanılmaz rahatım ilk 10 gün zordu benim için ama ondan sonra normal hayatıma döndüm acı macı yok şekil çok iyi sadece biraz sert ama o da masajla bayağı yumuşadıüstelik 1.ayımda 3.aydan sonra normal göğüs kıvamında olacakmış kaldı 2 ay sen neye karar verdin yani damlamı yuvarlakmı kaç cc?.....vs
285 cc kas zari alti, gogusalti kesisi, mentor damla sekli olucak. Aslinda aralik ayinda ben bu ameliyati oldum fakat 10.gunumde enfeksiyon sonucu geri cikartildi implantlar, simdi 6 ayim doldugu icin tekrar bu operasyonu olabilecegim. Ilk 10 gun benim icin de sikintili gecmisti o yuzden 25. gunde bikini giyebilecek, uzun yolculuga cikabilecek saglik da olabilir miyim kestiremiyorum, merak ediyorum. Allah izin verirse bu sefer hersey yolunda gidecek. 23 mayis persembe ameliyat gunum.
Arkadaşlar Adana'da hem meme büyütme hemde burun operasyonunu yapacak en iyi hekim kim acaba?Şuan Dr Ersal Kaya ve Dr Sadık Karakaya arasında kaldım.Bu hafta ameliyat olmam gerekir 2 hafta vaktim ve zaten burnumun alçısı ikle dışarda dolanma hissi beni korkutuyorErsal BEY Burun ameliyatına 2850,meme büyütmeye 4500 tl istedi,
ikisini aynı anda yaptırırsam ki benim tercihim bu biran evvel olsun bitsin fiyat olarak 6500tl istedi.kuzenim burun estetiğini ersal beye olmuş gayet hoş ve doğaldı.Arkadaşımda Sadık beye meme büyütme operasyonu yaptırmış memenin şekli inanılmaz güzel görünüyor fakat iz kalmış ama arkadaşım kendi hatası olduğunu,dr kontrolüne gitmemiş ve masajını yapmamış....arada kaldım anlayacağınız....Dr bana kas altı mentor marka ,damla madel silikonun uygun olduğunu söyledi.1.73 boyundayım ve 45 kiloyum göğüs sıfır..meme ucundan ibaret anlıyacağınız..Kızlarrrr yardımınıza ihtiyacım vaaar Ha bu arada ersal bey ayın 17sine randevu verdi 1 hafta kaybım var diye tereddüt ediyorum ve yarında Sadık beyle görüşmeye gideceğim...hala arayıştayım anlayacağınız.... (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?