- 10 Aralık 2014
- 62
- 17
Dün meme büyütme ve burun estetiği ameliyatı ni aynı anda oldum. Soruları olana yardımcı olabilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb, Kayseri'de Ahmet Tuna Eren e oldum. Morluk ve sislik tabiki var. Ama morluk çok az kırmızı gibi. Devamlı buz uyguladık 28 saat kadarHangi doktora oldun ? Ben de burun estetiği yaptırmayı düşünüyorum morluk vs. fazla oldu mu
Hissizlik var uyuşuk gibi ama daha çok erken.ilerleyen günlerde yazarımmemede hissizliğiniz var mı? doktora sordunuz mu gecici mi diye?
GerçektenYalnız profil fotolarımız aynı şimdi fark ettim
Sadece meme olacaksaniz ilk iki gün zor gecer. Hastanede hemşireler yardım edecektir. İlk defa kalkarken çok kötü hissedeceksiniz. Oyuzden kollarinizdan tutan biri gerekiyor. Kas altı agriliymis. Ben kas üstü oldum, kollarımı hareket ettiremedim 4 5 gün. Bu yüzden birinin yemeğinizi yedirmesi, tuvalette pijamanizi indirmesi vs. Gerekiyor. Kendi başınıza asla kalkamiyorsunuz yatarken. Birinin destek olması mecburi. Elinizi yıkamak için lavoboya uzanamayacak, sabuna basamayacak, kapı kollarına bastiramayacaksiniz. Yatarken göğüs altında ağrı olduğu için oturur vaziyette yaslanıp yavaş yavaş yatmak gerekiyor. Yani ilk 3 gün bunlari yapmak zorluyor sonra kendi kendinizi idare edebilirsiniz.Merhaba şimdi nasılsın, bende 12 Temmuz olacağım 3 gün sonra çok korkuyorum refakat edecek kişi da bulamadım, ameliyattan kaç gün sonra lavaboya kendin kalkabildin, kas altı mı oldun ben kas altı olacağım çok ağrılı diyorlar
9000 tlmeme estetiği için ne civarda fiyat ödediniz acaba bende düşünüyorum da
hissizlik bölge bölge devam ediyor. 6 aya kadar biteceğini söyledi doktor. bugün 14. günHissizlik var uyuşuk gibi ama daha çok erken.ilerleyen günlerde yazarım
Çok teşekkür ederim İlk gün hastanede yatıcam ama fiyat çok pahalı geldi 1 gün 500 tl o zaman hemen refakatçi arıyorum kendimeSadece meme olacaksaniz ilk iki gün zor gecer. Hastanede hemşireler yardım edecektir. İlk defa kalkarken çok kötü hissedeceksiniz. Oyuzden kollarinizdan tutan biri gerekiyor. Kas altı agriliymis. Ben kas üstü oldum, kollarımı hareket ettiremedim 4 5 gün. Bu yüzden birinin yemeğinizi yedirmesi, tuvalette pijamanizi indirmesi vs. Gerekiyor. Kendi başınıza asla kalkamiyorsunuz yatarken. Birinin destek olması mecburi. Elinizi yıkamak için lavoboya uzanamayacak, sabuna basamayacak, kapı kollarına bastiramayacaksiniz. Yatarken göğüs altında ağrı olduğu için oturur vaziyette yaslanıp yavaş yavaş yatmak gerekiyor. Yani ilk 3 gün bunlari yapmak zorluyor sonra kendi kendinizi idare edebilirsiniz.
15.000 bin ödedim ve hastanede tek gecelik bile kalmak için kendim ekstra ödüyorum çok ayıp ettiler9000 tl