Merhaba. Gecmis olsun
Baska bir konuya yorum yapmissiniz orda cevapladim sorunuzu ama tekrar ediyim. 1 ay protezlerin oturmasi icin cok erken. Bende de motiva ergonomix 355 cc var. İlk zamanlar tikiz tikiz duruyordu. Odem vardi garip bir sislik vardi fakat kucuk gorunuyordu. 4 aya dogru kaslar kendini salinca yana ve ortaya dogru genisleme oldu yani biraz tombullasip istedigim goruntuyu verdi. Suanki goruntuye aldanmayin karar evrmek icin cok erken.
Polytech markasini arastirirken dokulara iyi tutundugu icin sarkma problemi yaratmadigini ben de birkac makaleden okumustum. Dr umun da kullandigi markalardan biriydi. Fakat ergonomix cok istiyordum ve ona odaklandigim.icin tercih etmedim. Dr um boyle birsey soylemedi fakat cikarirken dokuya fazla tutundugu icin problem yaratabilicegini de okumustum. 1 yilda sorun yaraticak duzeye gelir mi hic fikrim yok.
Muhtemelen 100 cc lik farki kaldricam duruma gelir dokunuz 1 yil sonrasinda. Genelde buyuk gogus isteyenler ve gogus kafesi dar olanlara yada dokusu yetersiz olanlara bu sekilde uygulama yapiliyor. Yerlestirilen protezlerler dokuyu genisletiyor ve bir sure sonra daha buyuk protez yerlestirirlebilir hale geliyor.
Yag enjeksiyonu isine girmeyin derim. Hem enjekte edilen yag buyuk oranda eriyor hepsi kalmiyor hem de dalgalanma cukurlasma vb sorunlara sebep olabiliyormus. Cunku enkekte edilen yag bir noktada birikebiliyor yada homojen bir sekilde dagilmayabiliyormus.
Bence karar vermek icin biraz daha bekleyin. Suanki asla son goruntunuz degil. Cok yeni 1 ay olmus. Zamanla cok degisicek. Benim 9 ay oldu. 4 aydan sonra cok belirgin bir degisim olmasa da inanin hala ufak belli belirsiz degisimler farkediyorum. Kullandiginiz medikal sutyen de protezi yerinde tutuyor erken donemde kaymasini engellemek icin. Kullanmayi biraktiginizda muhtemelen bende oldugu gb dogallasip daha yayvan bir hale gelicektir.