Meme büyütme ve ağırlık kaldırma

baskadunyada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
69
38
Arkadaşlar çok acil özellikle uzun zamandır silikonu olan kişilerden destek istiyorum. Ben işim gereği sürekli ağırlıklar kaldıracağım ve vücudumu zorlayacağım bir meslekteyim ve meme estetiğini de aşırı derecede istiyorum hatta ameliyat günü aldım ve makul bir ücret ödedim bile işimi aşırı çok sevdiğimden dolayı çok kararsız kalıyorum 6 ay ağırlık kaldırmam bir şekilde hallederim ama hayatım boyunca mesleğimi yapamazsam diye çok korkuyorum meme estetiğinin üzerinden zaman geçmiş kişiler yardımcı olursa çok sevinirim ameliyattan önce son günlerim ve hala çok tedirginim. Deneyimi olanlardan yardım istiyorum🙏🙏

Arkadaşlar çok acil özellikle uzun zamandır silikonu olan kişilerden destek istiyorum. Ben işim gereği sürekli ağırlıklar kaldıracağım ve vücudumu zorlayacağım bir meslekteyim ve meme estetiğini de aşırı derecede istiyorum hatta ameliyat günü aldım ve makul bir ücret ödedim bile işimi aşırı çok sevdiğimden dolayı çok kararsız kalıyorum 6 ay ağırlık kaldırmam bir şekilde hallederim ama hayatım boyunca mesleğimi yapamazsam diye çok korkuyorum meme estetiğinin üzerinden zaman geçmiş kişiler yardımcı olursa çok sevinirim ameliyattan önce son günlerim ve hala çok tedirginim. Deneyimi olanlardan yardım istiyorum🙏🙏
Makul bir ücret ödedim derken çok açıklayıcı olmamış az bir ödeme yaptım kalan ödemeyi ameliyat günü yapacağım o yüzden halen vazgeçebilirim gibi hissediyorum

yoga egitmeni olarak bende merak ediyorum
aşırı yapay duruyor asla eskisi kadar hareketli olunacağını düşünmüyorum
illa yapılacaksa da 250 cc civarı doğal küçük B cup yapılmalı bence
benimki gibi 400 cc ile hantal olursunuz

Katılıyorum eskisi gibi hareket kısıtlı olmadan yaşayabilmek spor hocası veya ağır iş yapanlar için çok zaman alır. Min 1 sene diyorum.

X