Meme büyütme sudyen kullanimi

2 mucize

Her şey ASK tan
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
2.227
69
43
Herkese merhaba. 2 hafta önce meme diklestirme ve büyütme operasyonu geçirdim. Doktorum Balesi Penye sudyen takabilecegimi söyledi. Penye sudyen ler gögüs ucu belli ediyor. Nasıl tqkqcqgim bilmiyorum. Evdeki sudyen lerin altındaki teli çıkarsam olmaz mı acaba? İçerisindeki sünger çok ince. Siz ne kullanıyorsunuz?

Herkese merhaba. 2 hafta önce meme diklestirme ve büyütme operasyonu geçirdim. Doktorum Balesi Penye sudyen takabilecegimi söyledi. Penye sudyen ler gögüs ucu belli ediyor. Nasıl tqkqcqgim bilmiyorum. Evdeki sudyen lerin altındaki teli çıkarsam olmaz mı acaba? İçerisindeki sünger çok ince. Siz ne kullanıyorsunuz?
Meme uçları için ped,aparat kullanabilirsiniz. Süngerli sütyen göğüsü ittirir muhakkak. Zaten ödemli olan meme hemen şekil almaya müsaittir. Yanlış yaparsınız. Ameliyat sonrası için uygun sütyen kullanın. Tavsiye edeceğim sütyenlerden Ay Yıldız sporcu sütyenidir. Bir bakın muhakkak :KK66:
http://www.ayyildiz.com.tr/ameliyat-sonrasi-sporcu-sutyeni.dhtml

arzum77 arzum77 ne kadar Zaman bu sporcu sütyenlerini kullanmak gerek? Ben bir yerde 6 ay diyr okudum masal 1 ay Dedi

arzum77 arzum77 ne kadar Zaman bu sporcu sütyenlerini kullanmak gerek? Ben bir yerde 6 ay diyr okudum masal 1 ay Dedi

Çok
Teşekkür Ederim bilgiler için. Bundan sonra hep sporcu sudyeni mi takacagiz?
İlk bir ay muhakkak bu sütyeni kullanmak gerekli. Sonrasında saatlik olarak,özel gecelerde fazl süre olmadan dolgusuz,göğsü ittirmeyen yüne ince sütyenler kullanılabilir. Aslında ilk üç dört at dolgulu,göğsü ittiren sıkıştıran sütyen kullanmak sağlıklı degil. Zaten rahat edemezsiniz. Gögüste hemen şekil bozukluğu olduğuna şahit olursunuz zaten. En güzeli sütyensiz kullanabilmek :KK66: salın göğüsleri,rahat etsinler yumuşasınlar :KK66: Mahkum etmeyin çok sütyenlere :KK66:

İlk bir ay muhakkak bu sütyeni kullanmak gerekli. Sonrasında saatlik olarak,özel gecelerde fazl süre olmadan dolgusuz,göğsü ittirmeyen yüne ince sütyenler kullanılabilir. Aslında ilk üç dört at dolgulu,göğsü ittiren sıkıştıran sütyen kullanmak sağlıklı degil. Zaten rahat edemezsiniz. Gögüste hemen şekil bozukluğu olduğuna şahit olursunuz zaten. En güzeli sütyensiz kullanabilmek :KK66: salın göğüsleri,rahat etsinler yumuşasınlar :KK66: Mahkum etmeyin çok sütyenlere :KK66:

Gerçi zaten kış geldi kalın kıyafetler giyicez uçları da belli olmaz hem sütyen kullanmamak çok mantıklı geldi :))

sudyen kullanmaktan nefret eden biri olarak bayılıyorum bu sudyen şıklık fikrine ama kullanmazsam hemen sarkacakmis gibi geliyor

sudyen kullanmaktan nefret eden biri olarak bayılıyorum bu sudyen şıklık fikrine ama kullanmazsam hemen sarkacakmis gibi geliyor
Sürekli sütyensiz gezmek göğüsleri bir miktar sarkıtabikir tabi. Ama Özellijle ilk birinci senedeki ve ikinci senedeki süreçte arada sütyensiz olmak göğüslerin kıvamını ve duruşunu daha doğal yapacağınada eminim :KK66: Sürekli sütyenli duran göğüsten hem kendimiz zevk almayız hemde sütyende sıkışan göğüsler pekte doğal olmaz kanımca :KK66:
İncecik balensiz demirsiz sütyenler,bustiyer tarzı penye spor sütyenlerde çok rahat ettirecektir göğüslerinizi..
Tabi doktorunuzun size önerisinde önemli. Sarkmaya meyilli göğüsleriniz varsa sütyensiz gezme diyebilir.
Özel davetlerde sırt dekolteli bir kıyafette yada gece yatarken saten gecelik altında sütyen takmadan bıngıl bıngıl çıplak göğüsle durmanın zevk-i bambaşka :KK66:

arzum77 arzum77 Arzum gögüsü ittiren sıkıştıran sütyenlerden uzak durmak lazım demişsin ameliyatımın 3.günü doktorumun taktığı ameliyat sonrası sütyen de gögüsümü ittiriyo dik değil yayık olacakmış gibi geliyor. Napmal gerekiyo bilemiyorum

arzum77 arzum77 Arzum gögüsü ittiren sıkıştıran sütyenlerden uzak durmak lazım demişsin ameliyatımın 3.günü doktorumun taktığı ameliyat sonrası sütyen de gögüsümü ittiriyo dik değil yayık olacakmış gibi geliyor. Napmal gerekiyo bilemiyorum
Ameliyat sütyeninin korse gibi olması gerekir zaten. Protezin açılan cepte kalması için.
Bahsettigim olmaması gerek sütyen tipi göğsü pedlerle yada sütyen balen Demir'i ile ortaya yukarı doğru ittiren sütyenler.
Merak etme.. Protezinin belirli büyüklüğü,öne çıkıntısı ve genişliği var. Ameliyat sütyeni bunu değiştirmez. Önemli olan protez için açılan cebe oturması protezinizin :KK66:
Ameliyat sütyeninizi doktorunuzun önerdiği müddetçe kullanın,gevşetip çıkartmayın. Sonrasındada ameliyat sonrası tavsiye edilen,doktorunuzun size önereceği sütyeni kullanın. Geçmiş olsun :KK66:

arzum77 arzum77 Teşekkür ederim Arzum, ama sanki bu sütyenin askılarını ne kadar yukarı çeksem o kadar dolgun olacakmış gibi geliyor gerçi doktorun taktığı gibi bıraktım. Özelden mesaj attım rica etsem bakar mısın

İçinde ince bikinilerin içine yerleştirilen pedlerden var. Heryerde satılıyor penye büstiyer ama içinde ince uçları belli etmeyen ped olacak dediğinzde bulabilirsnz bende 2 tane var 6 tl ye falan almıştım

X