meme büyütme sonrasi

Perihanylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2024
1
0
22
1.5 ay once meme buyutme ameliyatı oldum. ama su an goguslerim cok ayri duruyor bu durum normal mi acaba ya? bir de önerebileceginiz sporcu sütyeni var mi ameliyat sonrasi icin? :)

Dual plan yapıldığında genelde göğüsler ayrı duruyor diye biliyorum ama biraz da doktora bağlı.

1.5 ay once meme buyutme ameliyatı oldum. ama su an goguslerim cok ayri duruyor bu durum normal mi acaba ya? bir de önerebileceginiz sporcu sütyeni var mi ameliyat sonrasi icin? :)
1.5 ay çok kısa bir süre 6 aydan önce tam oturmasini beklemeyin biri aşağı biri yukarı bakabilir ayrı durabilir bunlar benimde yaşadığım durumlardi biraz zamana bırakın ben hummel sporcu sutyenini kullanmistim ama bu marka şart değil baska kaliteli bir marka da kullanabilirsiniz

Öncesinde nasılsa büyütme olduktan sonrada öyle oluyor genelde birleşik durması konusunda bir şey yapılamıyor.

Doktorun masaj vermemiş miydi ? Ben masaj yapmıştım. Ama senin kendi göğüs yapın ayrıksa çok büyük protezler koymadığı sürece birleşik olmaz zaten

X