- 14 Kasım 2015
- 3
- 1
-
- Konu Sahibi Selcanca12
Geçmiş olsun 3 hafta geçtiyse o ilk günlerdeki sıkıntılar devam ediyorsa bunu doktorunuza sorun bence resim varsa koyarmısınızArkadaşlar merhaba, ben 3 hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldum ve hala sol göğsümde ağrı ve yanma oluyoreğildiğim zaman da göğsümde engemeli yollar gibi şekil bozukluğu oluyor böyle bir durumu yaşayan varmı acaba lütfen bilgi verin. Doktorum başka şehirde olduğu için kontrolede gidemiyorum
Ucuncu haftada agri duyuyor olmasi normaldir. Sekil bozuklugunu onemsemeliGeçmiş olsun 3 hafta geçtiyse o ilk günlerdeki sıkıntılar devam ediyorsa bunu doktorunuza sorun bence resim varsa koyarmısınız
Benim Ameliyttan sonra yaklaşık bir sene sonra sağ gögüs üst kısımda böyle bir sorun olmuştu. Doktorum bekleyelim yararlı kapsül oluşsun belki geçer demişti ama geçmedi. O bölgeye yağ dolgusu yapıp sorunu gizledik. Senin sürecin çok etken tabi,Zaman'la bu sorun geçebilir. Ama doktoruna bu sorunu muhakkak söyle bilgisi olsun görsün. Takipte kal. Sorun geçmezse,bu seni çok rahatsız ederse ek müdahale ile sorun yok edilebilir..Arkadaşlar merhaba, ben 3 hafta önce göğüs büyütme ameliyatı oldum ve hala sol göğsümde ağrı ve yanma oluyoreğildiğim zaman da göğsümde engemeli yollar gibi şekil bozukluğu oluyor böyle bir durumu yaşayan varmı acaba lütfen bilgi verin. Doktorum başka şehirde olduğu için kontrolede gidemiyorum
Arzum benim de sol gogus indi sag daha yukarda.. zamanla esitlenir mi sence?Benim Ameliyttan sonra yaklaşık bir sene sonra sağ gögüs üst kısımda böyle bir sorun olmuştu. Doktorum bekleyelim yararlı kapsül oluşsun belki geçer demişti ama geçmedi. O bölgeye yağ dolgusu yapıp sorunu gizledik. Senin sürecin çok etken tabi,Zaman'la bu sorun geçebilir. Ama doktoruna bu sorunu muhakkak söyle bilgisi olsun görsün. Takipte kal. Sorun geçmezse,bu seni çok rahatsız ederse ek müdahale ile sorun yok edilebilir..
Geçmiş olsun..
Ne kadar oldu? Benim 3-4 ay sonra eşitlenmişti.Arz
Arzum benim de sol gogus indi sag daha yukarda.. zamanla esitlenir mi sence?
Ne kadar oldu canım?Arz
Arzum benim de sol gogus indi sag daha yukarda.. zamanla esitlenir mi sence?
2.5 ay oldu canimNe kadar oldu canım?
Kız daha çok yeniya... Dur hele düzelir inşallah2.5 ay oldu canim
Insallah canimKız daha çok yeniya... Dur hele düzelir inşallah
Canım ne kadar sabırlısın yaa..Kız daha çok yeniya... Dur hele düzelir inşallah