- 29 Ekim 2015
- 325
- 98
- 28
- Konu Sahibi gizos123456
Merhaba Kızlar aranızda silikondan bir kaç sen sonra sarkma olan oldu mu ? İnternette böyle bişey okudum sormak istedim o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladımm teşekkürlerr8 sene olacak,Şubatta. Maşallah taş gibi dik diri göğüslerim var Hemde 400 cc ile :)))
Sarkma olan göğüste yanlış uygulanan birşey vardır diye düşünüyorum. Ya baştan dikleştirme yapılmalıydı o göğüse yada yöntem , protez yanlış uygulanmıştır
Bişey sormak istiyorum, sizinki kas altı mı kas üstü müydü? Benim kas altına yapılmıştı, yaklaşık 11 yıl oluyor, üstten deri sarkması oldu, birkaç sene oluyor.. Plastik Cerrah Dr’um aslında kas üstüne yapmak istemişti ama ben meme cerrahı dr’umun söylediğinde ısrarcı olmuştum.. şimdi toparlatma yaptıracağım, aynı zamanda da silikonu değiştirelim dedik.. Yani, eğer kas üstü yapılsaydı böyle olmayacağını söylüyor Plastik Cerrah doktoru...8 sene olacak,Şubatta. Maşallah taş gibi dik diri göğüslerim var Hemde 400 cc ile :)))
Sarkma olan göğüste yanlış uygulanan birşey vardır diye düşünüyorum. Ya baştan dikleştirme yapılmalıydı o göğüse yada yöntem , protez yanlış uygulanmıştır
Az bir meme dokusu olduğu için kas üstü yaptı doktorum, ileride toparlanmaya ihtiyacın olabilir dedi. Umarım olmazBişey sormak istiyorum, sizinki kas altı mı kas üstü müydü? Benim kas altına yapılmıştı, yaklaşık 11 yıl oluyor, üstten deri sarkması oldu, birkaç sene oluyor.. Plastik Cerrah Dr’um aslında kas üstüne yapmak istemişti ama ben meme cerrahı dr’umun söylediğinde ısrarcı olmuştum.. şimdi toparlatma yaptıracağım, aynı zamanda da silikonu değiştirelim dedik.. Yani, eğer kas üstü yapılsaydı böyle olmayacağını söylüyor Plastik Cerrah doktoru...
Merhaba, benim kas zarı altı yöntemi.Bişey sormak istiyorum, sizinki kas altı mı kas üstü müydü? Benim kas altına yapılmıştı, yaklaşık 11 yıl oluyor, üstten deri sarkması oldu, birkaç sene oluyor.. Plastik Cerrah Dr’um aslında kas üstüne yapmak istemişti ama ben meme cerrahı dr’umun söylediğinde ısrarcı olmuştum.. şimdi toparlatma yaptıracağım, aynı zamanda da silikonu değiştirelim dedik.. Yani, eğer kas üstü yapılsaydı böyle olmayacağını söylüyor Plastik Cerrah doktoru...
Hayir kesinlikle yalan ben este aura estetik e oldum kas alti 365 cc valla ilk gün ki gibi taş taş hehehehe.Merhaba Kızlar aranızda silikondan bir kaç sen sonra sarkma olan oldu mu ? İnternette böyle bişey okudum sormak istedim o yüzden