-
- Konu Sahibi In the end
Ya sol göğsümün Çatal kısmında içeriye bastırdığımda sanki boşluk var gibi içeri giriyor pıt pıt ediyor gibi tam anlatamıyorum o hissi acaba ne olabilir acı falan yokKapsul kolay kolay olmaz korkmayin.kafaniza takilan birsey olursa sormaktan cekinmeyin
O pit pit sesleri su sesleride normal hepsi gececek merak etmeyinYa sol göğsümün Çatal kısmında içeriye bastırdığımda sanki boşluk var gibi içeri giriyor pıt pıt ediyor gibi tam anlatamıyorum o hissi acaba ne olabilir acı falan yok
Ama benim 3 ay oldu yani ödem olamaz kiO pit pit sesleri su sesleride normal hepsi gececek merak etmeyinhatta bazen gacır gucur seste duyacaksiniz
1 seneye kadar normal benim 1 seneden sonra kesildi o sesler gicir gacurlar pit pitlarAma benim 3 ay oldu yani ödem olamaz ki
Öyle mi çok teşekkür ederim ya içimi rahatlattın1 seneye kadar normal benim 1 seneden sonra kesildi o sesler gicir gacurlar pit pitlar
YA bu çok farklı bir ameliyat yaPanik yok
Neticede yedek parça var vucutta endiselenmekte haklıyız elbette.ama sakin olmak serin kanlı olup psikolojiyi bozmamak cok onemli.YA bu çok farklı bir ameliyat yaciddi istekle oluyoruz sonra bir şey olur mu acaba diye yaşıyoruz
KESİNlikle çok haklısınNeticede yedek parça var vucutta endiselenmekte haklıyız elbette.ama sakin olmak serin kanlı olup psikolojiyi bozmamak cok onemli.
Çok sevindim ben de bunu duyduğuma.Bende de var o gacırtılar falanO pit pit sesleri su sesleride normal hepsi gececek merak etmeyinhatta bazen gacır gucur seste duyacaksiniz