Meme büyütme sonrası morluk

Vanessax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
8
0
27
Benim bugün ameliyatımın 19.günü sağ göğüsümde ceviz büyüklüğünde bi morluk oldu aslında tam morda değil böyle açık yeşile çalan bir morluk çürük gibi bununla karşılaşan oldu mu daha önce :KK43:

Benim bugün ameliyatımın 19.günü sağ göğüsümde ceviz büyüklüğünde bi morluk oldu aslında tam morda değil böyle açık yeşile çalan bir morluk çürük gibi bununla karşılaşan oldu mu daha önce :KK43:
ben de olmuştu ne kadar sonra iyileşti hatırlamıyorum bile , ilk kontrolumde de doktor önemli değil demişti , ama ben internetten baktığım zaman orda kan toplanması tarzında birşeyler yazıyordu , ciddi birşey olduğunu sanmam , ancak ne olur ne olmaz , doktorunuza değilse bile asistanına mesaj atıp sorun bence

normal canim geciyo o morluklar bende hic olmadi ama arkadasimda olmustu azalarak kayboluyo onemli bisey degil

X