Meme buyutme sonrasi meme gorunumu

nebula

Nirvana
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
69
8
38
Selam kizlar, sali gunu meme buyutme operasyonum yapildi, bugun de sargilar cikti, sol 295 cc sag 365 cc high profile konuldu. High profile gorunumu 4. Gun itibariyle korkunc doktorum 1. Ayin sonunda sislikler iner 3. Ayin sonunda da silikon iner ve oturur diyor. 1 ay sonra tatile gidicem, bu meme 1 aya daha normal bir gorunume kavusur mu, sizin silikonlariniz ne kadar surede yerlesip dogal bir gorunume kavustu? Biliyorum bi sure sonra cok daha iyi gorunecek fakat telaslanmadan da edemiyorum

Aynı durum bende de var :) benim on gün falan oldu Şişliklerim iniyor. Detoks suyu yeşil çay kiraz sapı suyu falan içiyorum belki onlar hızlandırıyordur

Aynı durum bende de var :) benim on gün falan oldu Şişliklerim iniyor. Detoks suyu yeşil çay kiraz sapı suyu falan içiyorum belki onlar hızlandırıyordur
böyle ödem atıcı kan sulandırıcı şeylerin yenip içilmesi çok doğru değil canım.özellikle ameliyat sonrası.çünkü içerde kesilen dokular ve damarlar kanama yapıyor biraz iyileştikten sonra çok daha doğru olur.pıhtılaşmaya içerdeki kanın durmasına engel olur benim bildiğim ve doktorları söylediği.10-15 gün sonra başlayın derim ben.

böyle ödem atıcı kan sulandırıcı şeylerin yenip içilmesi çok doğru değil canım.özellikle ameliyat sonrası.çünkü içerde kesilen dokular ve damarlar kanama yapıyor biraz iyileştikten sonra çok daha doğru olur.pıhtılaşmaya içerdeki kanın durmasına engel olur benim bildiğim ve doktorları söylediği.10-15 gün sonra başlayın derim ben.
Öyle mi? Yeşil çay da ayni şekilde sıkıntı yaratır mı acaba ??

2-3 haftada iniyor cnm ben olali 1 ay oldu benim meme alti dikisiyle bir memem asagida bir meme yukarida kaldi nasil duzelir bunlAr

Selam kizlar, sali gunu meme buyutme operasyonum yapildi, bugun de sargilar cikti, sol 295 cc sag 365 cc high profile konuldu. High profile gorunumu 4. Gun itibariyle korkunc doktorum 1. Ayin sonunda sislikler iner 3. Ayin sonunda da silikon iner ve oturur diyor. 1 ay sonra tatile gidicem, bu meme 1 aya daha normal bir gorunume kavusur mu, sizin silikonlariniz ne kadar surede yerlesip dogal bir gorunume kavustu? Biliyorum bi sure sonra cok daha iyi gorunecek fakat telaslanmadan da edemiyorum

Can'ım geçmiş olsun. Ben 28 nisanda ameliyat oldum. Resimlerimi yayınladım. Beni izlemeye alırsan albümlerimi görebilirsin. Bir ayda bayağı aşağı indiler. Sürekli göğüs bandımı taktım. Gece uyurken bile. Doktorum bile şaşırdı bu kadar kısa sürede şekil almaya başlamalarına. Tabi ki daha çok var gerçek görünüme kavuşmalarına.

Merhabalar.Ameliyatım üzerinden bir hafta geçti.Sol ve sağ göğüsler ödem açısından birbirinden farklı.Sağ göğsüm hem ağrıyor hem de şişi inmiyor.Ne kadar bir süre ağrı ve şişlik iniyor?Doktorum normal dedi.Bir de dikiş izleri ne kadar süre sonra geçiyor ?

7sinde ameliyat oldum drenlerim bugun cikti eve geldim sol gogsumde kanama vardi normalmi kizlar acil cevap

X