Meme büyütme sonrası karında ödem

elifff0150

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2020
14
5
25
kızlar perşembe meme büyütme amelliyatı oldum ve şuan karnım davul gibi.Hiçbir şey yemediğim halde tartıda 4 kilo fazla çıkıyorum.Ben göğüste ödem beklerken karnım cidden hamile gibi duruyor.Moralim çok bozuk bu normal mi siz de yaşadınız mı ve ne zaman geçer nasıl geçer.Yardımlarınıza ihtiyacım var

Evett yaşadım. Karnım hamile göbeği gibiydi. İlaçlar dışında ekstra bişey yapmadım zaten en geç 4 5 gün sonra geçmişti diye hatırlıyorum

Benimde bugün 7.günüm.cok abartısız 6 aylık hamile gibi şiş ve sertleşiyor akşama doğru ,benim bağırsaklar daha dün ilk kez çalıştı oda etkili sanırım ama çalışmaya başladığı halde hala aynı.Cok rahatsız edici ben tartılmaya cesaret dahi edemedim.Benim.memelerde taş gibi.Bizi rahatlatacak cümleler söyleyecek yok mu🙂

Benimde bugün 7.günüm.cok abartısız 6 aylık hamile gibi şiş ve sertleşiyor akşama doğru ,benim bağırsaklar daha dün ilk kez çalıştı oda etkili sanırım ama çalışmaya başladığı halde hala aynı.Cok rahatsız edici ben tartılmaya cesaret dahi edemedim.Benim.memelerde taş gibi.Bizi rahatlatacak cümleler söyleyecek yok mu🙂
Canım korse taktığın için baskı yapıyor karında birikiyor şişlik korse olmasa memen daha çok ödem yapar ... memeler taş geçici sabırlı ol hepsi inecek yumuşayacak 20 güne kalmadan yumuşama olur

Canım korse taktığın için baskı yapıyor karında birikiyor şişlik korse olmasa memen daha çok ödem yapar ... memeler taş geçici sabırlı ol hepsi inecek yumuşayacak 20 güne kalmadan yumuşama olur
Sağolasın inşallah hele hareket edip yürüyüş yaptım bugün diğer günlere nazaran iyice kasılıyor 🙄

kızlar perşembe meme büyütme amelliyatı oldum ve şuan karnım davul gibi.Hiçbir şey yemediğim halde tartıda 4 kilo fazla çıkıyorum.Ben göğüste ödem beklerken karnım cidden hamile gibi duruyor.Moralim çok bozuk bu normal mi siz de yaşadınız mı ve ne zaman geçer nasıl geçer.Yardımlarınıza ihtiyacım var
merak etme canım geçiyor o, çok zuun da sürmez geçmesibir hafta iki hafta en fazla taş çatlasın 1 ay ki o kadar bile sürmez

Benimde şuan 5 günüm pazartesi olmuştum ameliyatı. Korse den sanırım şişme oldu ama bu gün daha da azaldı şişlik. Ben ağrı sürecini i sormak istiyorum şuan sizde ne durumda kaç günden sonra ciddi bi azalma yaşadınız

Benimde şuan 5 günüm pazartesi olmuştum ameliyatı. Korse den sanırım şişme oldu ama bu gün daha da azaldı şişlik. Ben ağrı sürecini i sormak istiyorum şuan sizde ne durumda kaç günden sonra ciddi bi azalma yaşadınız
1 haftadan sonra normal hayata dönüş yaptım,o ilk hafta sadece yemek yedim oturdum 🙄

Merhaba bende de olmustu yaklaşık 1 ay sürdü. Geçiyor sonra, ameliyat kaynaklı 🤷🏼‍♀️

Yaaa salı günü 8 gün olmuş olacak ve o gün iş başı yapıyorum aşırı tedirginim ağrı sızı vs bir şey olur diye 😭
O kadar etkileyecek bir ağrı sızı olmaz inşallah masa başı ise sadece arada bir yürüme yaparsın kısa kısa bazen oturuş pozisyonu rahatsız olabiliyor,ama çalışılır ağrıdan durum.olmaz diye düşünüyorum

O kadar etkileyecek bir ağrı sızı olmaz inşallah masa başı ise sadece arada bir yürüme yaparsın kısa kısa bazen oturuş pozisyonu rahatsız olabiliyor,ama çalışılır
Evet masa başı çalışıyorum. İnşallah dediğin gibi olur ❤️

benimde karnım bacaklarım davul gibi 46 kilo girdim ameliyata 51 kilo çıktım ptesiye kadar insin lütfen

X