- 12 Mart 2021
- 2.122
- 3.945
- Konu Sahibi Spagettisever
Kızlar merhaba.. Meme büyütme sonrası iyileşme süreciniz hakkında bilgi verir misiniz? Ağrılarınızın azalması, kollarınızı rahat kullandınız mı? Havuz deniz yasakları? Ödemleriniz....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmadım olacağım.. Kas altı..hangi yontemle oldunuz ameliyatinizi? kas alti mi kas ustu mu?
3 hafta sonra denize girmeme doktor izin vermisti. havuz icin belki biraz daha beklemek gerekebilir mirop kapmamak icin. eger tempolu yuzecekseniz benim tecrubeme gore 1,5-2 ay gerekebilir. odem cok olmadi bende.Olmadım olacağım.. Kas altı..
Çok geçmiş olsun teşekkür ederim ilginiz icin.. acil şifalar diliyorum. Çocuğum var operasyon sonrasında ne zaman normale dönerim onu merak ediyorum...Ben kas altı oldum 3. haftamı bitirdim. İlk 3 gün kollarımı kullanamadım çok ağrım oluyordu. Yataktan kalkarken annemden yardım alıyordum . Tuvalete giderken annem yardım ediyordu. 3. günden sonra her şeyi kendim yapmaya başladım. Şimdi kollarımı rahat kaldırıyorum , 3-4 kilo kaldırıyorum rahatça. Ama ağır bi şey kaldırmaya çalışınca hemen ağrıyor, sert şeyleri çekemiyorum , her ihtimale karşı kollarımı yormamaya çalışıyorum. Ha bi de yüzüstü ve yan yatmak yasak. Sadece sırt üstü yattığım için bel ve boyun ağrım oluyor
Teşekkür ederim çok sağolun.. Geçmiş olsun..3 hafta sonra denize girmeme doktor izin vermisti. havuz icin belki biraz daha beklemek gerekebilir mirop kapmamak icin. eger tempolu yuzecekseniz benim tecrubeme gore 1,5-2 ay gerekebilir. odem cok olmadi bende.
Teşekkür ederim ben bekarım o yüzden şu an çocuğum olduğunu düşünsem kucağıma alamam. Ev işleri yapabiliyorum , 3 yaşındaki yeğenimi kucağıma alamıyorum çok ağrı yapıyor. Herkesin iyileşme süreci farklı tabii ki ama doktorum bana ağır şeyler taşıma göğüs kaslarında travma yaratır demişti. Deniz ve havuz için bi şey demedi 1. ay kontrolümde söyler herhalde . Zaten izin verse de ben giremem çünkü zorlayıcı kol hareketleri yapamıyorumÇok geçmiş olsun teşekkür ederim ilginiz icin.. acil şifalar diliyorum. Çocuğum var operasyon sonrasında ne zaman normale dönerim onu merak ediyorum...
Anladım. Çok teşekkür ederim..Teşekkür ederim ben bekarım o yüzden şu an çocuğum olduğunu düşünsem kucağıma alamam. Ev işleri yapabiliyorum , 3 yaşındaki yeğenimi kucağıma alamıyorum çok ağrı yapıyor. Herkesin iyileşme süreci farklı tabii ki ama doktorum bana ağır şeyler taşıma göğüs kaslarında travma yaratır demişti. Deniz ve havuz için bi şey demedi 1. ay kontrolümde söyler herhalde . Zaten izin verse de ben giremem çünkü zorlayıcı kol hareketleri yapamıyorum