Meme büyütme sonrası hamilelik

Beratorium

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
474
552
43
Kızlar merhaba. Üç yıl önce meme büyütme ameliyatı oldum. Hamile kalmakla beraber göğüslerim şişmeye başladı bile. Şimdi nasip olurda doğuma kadar gelebilirsem emzirebilirmiyim bilmiyorum çok hassaslaştılar çünkü dokunmak bile rahatsız edici
Birde kafama takılan bozulacakmı ay bunlar sarkma felan olacakmı endişeleniyorum ne yalan söyleyeyim :işsiz:

ben evli bile değilim ama en çok bunu merak ediyorum, soruna kişisel cevap veremiycem ama senden hamilelik sonrası buraya uğrayıp yorumunu bırakmanı istiycem:)) yalnız bir arkadaş şöyle bi yorum yazmıştı, doğum sonrası çok değil ama hafiften sarktığını ve daha da doğallaştığını yazmıştı. Normal meme sarkması gibi değil de muhtemelen daha yumuşak bi iniş olmuştur. Doktoruma sordum o da öyle dedi.

Anladım nasıl bir sarkmadan bahsettiğini. Daha doğal ve hoş görünebilir.. Neneminki gibi göbeğime düşmesinlerde hafif sarkıklar baş tacı olur :KK70: :KK70:

Maalesef sarkma oluyor ama silikon varken olur mu bilmiyorum ama olur diye dusunuyorum. Benimkiler cok ski ve kalkik oldugu halde su anda neneminkilere benzeyecekler nerdeyse

Silikonda öyle olacağını düşünmüyorum doğal göğüs dolgunluğunu yitiriyor ilk doğumuda yaşadım bu dediğinizi onun için yapıldı bunlar zaten :)

X